40UP

Datum
vr 10 februari 2017
Tijdstip
21:00
Locatie
De Oosterpoort, Grote zaal

Let op: vrije staanplaatsen.

Groningen is een prachtige stad vol feest en plezier. Toch is het niet voor alle leeftijdscategorieën altijd makkelijk om een leuk evenement te vinden. 40UP brengt daar verandering in! Dit is namelijk een feest voor iedereen die houdt van gezelligheid en dansen maar niet tussen de hossende studenten en tieners wil staan. De Grote Zaal van De Oosterpoort wordt omgebouwd tot een heuse disco mét bar. De vorige edities van 40UP in De Oosterpoort waren een groot succes!

Het muzikale recept van 40UP is simpel: Lekker dansbaar! Hierbij worden klassiekers afgewisseld met moderne hits. Met andere woorden: ‘Get Down’ met James Brown, word ‘Happy’ van Pharrell en krijg ‘Satisfaction’ van The Rolling Stones!

Een uiterst bekwame DJ zorgt dat dit alles soepel in elkaar wordt overgemixt, bovendien is de muziek gekoppeld aan een VJ show. Zo kan het zomaar zijn dat Mick Jagger op één van de schermen even een dansje meedoet. Naast een dansvloer heeft 40UP een fijne lounge area, dus heb je zin in een feestje onder het genot van een biertje, wijntje of iets sterkers? Check. Of wil je gewoon losgaan met een appelsapje? Check. Trek je stoute schoenen aan en laat je beste dansmoves zien bij 40UP!

Website 40UP

Tickets: via this website, our box office, local record store Plato and  ticketmaster.nl