40UP

Datum
za 25 november 2017
Tijdstip
21:00 - 03:00
Locatie
De Oosterpoort, Grote zaal

Prijstabel voor 40UP

Ongeplaceerd

Normaal € 13.50
Normaal
Ongeplaceerd € 13.50

Prijs inclusief € 1.50 servicekosten
Exclusief transactiekosten: € 1 (e-tickets) of € 3 (tickets per post)

Editie #10!

Het wordt alweer de tiende keer dat 40UP in De Oosterpoort plaatsvindt. Nóg meer reden voor een (dans)feestje dus. Ook tijdens de tiende editie zal de Grote Zaal van De Oosterpoort worden omgebouwd tot een heuse disco met bar.

40UP

Groningen is een prachtige stad vol feest en plezier. Toch is het niet voor alle leeftijdscategorieën altijd makkelijk om een leuk evenement te vinden. 40UP brengt daar verandering in! Dit is namelijk een feest voor iedereen die houdt van gezelligheid en dansen maar niet tussen de hossende studenten en tieners wil staan.

Het muzikale recept van 40UP is simpel: lekker dansbaar! Hierbij worden klassiekers afgewisseld met moderne hits. Met andere woorden: Relight je vuur alsof het 1999 is, Shake Your Body en voel je een Dancing Queen of Daddy Cool, dans niet stiekem maar in de Street, op je Roof Garden, in Wonderland, of bij je Dashboardlight.

Een uiterst bekwame DJ zorgt dat alles soepel in elkaar wordt overgemixt, bovendien is de muziek gekoppeld aan een VJ show. Zo kan het zomaar zijn dat Mick Jagger op één van de schermen even een dansje meedoet. Naast een dansvloer heeft 40UP een fijne lounge area, dus heb je zin in een feestje onder het genot van een biertje, wijntje of iets sterkers? Check. Of wil je gewoon losgaan met een appelsapje? Check. Trek je stoute schoenen aan en laat je beste dansmoves zien!

Klinkt dit als iets voor jou? Wacht dan niet te lang met het kopen van een kaartje voor dit toffe dansfeest!

Let op: vrije dansplaatsen

Tickets: via this website, our box office, local record store Plato and  ticketmaster.nl