David Broza & Mira Awad

East Jerusalem, West Jerusalem 1 recensie
Datum
za 18 november 2017
Tijdstip
20:30
Locatie
De Oosterpoort, Kleine zaal

Prijstabel voor David Broza & Mira Awad

Ongeplaceerd

Normaal € 20.00
Normaal
Ongeplaceerd € 20.00

Prijs inclusief servicekosten
Exclusief transactiekosten: € 1 (e-tickets) of € 3 (tickets per post)

Reis om de wereld
Laat u verrassen door nieuwe werelden, stijlen en culturen.
Bekijk hier het gehele aanbod Reis om de wereld.

David Broza & Mira Awad

In Israël is singer-songwriter David Broza een levende legende. Net zo gedreven en openhartig als Bruce Sprinsteen en met een unieke, flamenco-getinte akoestische gitaarstijl. ‘East Jerusalem, West Jerusalem’ is zijn persoonlijke missie, een project om mensen te verenigen door middel van muziek. De gelijknamige documentaire die vanavond wordt vertoond is de perfecte opmaat naar Broza’s concert met de Israëlisch-Palestijnse zangeres Mira Awad.

Het is bepaald niet de eerste keer dat Broza en Awad het podium delen en er is ook iets dat ze bindt. Beiden zetten ze zich al jarenlang in voor een vreedzaam samenleven van Israëli’s en Palestijnen. Awad is het fungeert als een soort artistieke ambassadeur voor Combatants for Peace, waarin Israëlische en Palestijnse veteranen die elkaar ooit bevochten op vreedzame wijze met elkaar samenwerken.

“Het heeft me 38 jaar gekost om de kracht van muziek te begrijpen en het te gebruiken. Ik denk niet dat ik de wereld ermee kan veranderen, maar ik kan mijn wereld ermee veranderen”, aldus de Israëlische superster en mensenrechtenactivist David Broza.

Koop nu je tickets voor deze bijzondere muzikale ervaring!

Zie ook de website van David Broza.

Let op: uitsluitend zitplaatsen

Singer-songwriter David Broza is a living legend in Israel. He is just as driven and candid as Bruce Springsteen, with a unique flamenco-tinged acoustic guitar style. His mission is: ‘East Jerusalem, West Jerusalem’, which is his personal project to unite people through music. The eponymous documentary running tonight is the prefect prelude to Broza’s concert with the Israeli-Palestinian singer Mira Awad.

Wat vindt de pers van deze voorstelling?

Recensie Empty Minor Book

“Projects like Broza’s East Jerusalem/West Jerusalem which bring together people from both sides of the divide, Jewish West Jerusalem and Palestinian East Jerusalem, are only one small baby step in the right direction.” (Richard Marcus)

Lees de volledige (engelstalige) albumrecensie van Empty Minor Book