Eurosonic/Noorderslag

Datum
wo 11 januari 2017
Tijdstip
17:00
Locatie
Groningse binnenstad & De Oosterpoort

Tickets uitsluitend online te koop zijn via Ticketmaster.nl.

Eurosonic Noorderslag is hèt platform voor Europese muziek. Hier moet je zijn als je wilt weten welke acts in 2017 op de grote festivals en podia staan. Overdag vindt een conferentie plaats voor Europese muziekprofessionals. ’s Avonds, tijdens de festivals Eurosonic en Noorderslag, krijgt het beste veelbelovende muziektalent de kans om zich te presenteren aan muziekliefhebbers en professionals.

Eurosonic is springplank voor de meest actuele en veelbelovende Europese (en Nederlandse) acts, die van 11 tot en met 13 januari in ruim dertig zalen in de Groningse binnenstad optreden. Noorderslag is de graadmeter voor Nederlandse muziek en vindt plaats op zaterdag 14 januari in De Oosterpoort in Groningen.

Eurosonic Noorderslag is verantwoordelijk voor het kickstarten van de carrières van artiesten zoals Ásgeir, Aurora, Bastille, Dotan, Ibeyi, James Blake, Jett Rebel, Hozier, Milky Chance, Royal Blood, Seinabo Sey en Vök.

Voorlopige line-up
Bekijk hier de line-up (tot nu toe) van de 31ste editie van Eurosonic Noorderslag

Prijzen

Ticketprijzen zijn exclusief servicekosten.

Let op! YUNG tickets zijn enkel geldig als de bezoeker op 14-01-2017 jonger dan 18 jaar is. 

LET OP: een ticket voor Eurosonic moet worden omgeruild voor een polsbandje. Alleen met polsbandje heb je toegang tot de zalen van het festival. Tickets voor Eurosonic kunnen worden omgeruild voor een polsbandje in de Eurosonic Ticketoffice op het Damsterplein.
Heb je een ticket voor Noorderslag, dan krijg je daarmee toegang tot de Oosterpoort.

Voor alle zalen en optredens geldt: wees op tijd. Vol = vol.