Gabriel Iglesias

Fluffymania (20 Years of Comedy)
Datum
vr 22 september 2017
Tijdstip
20:00
Locatie
Martiniplaza, Leonard Springerlaan 2, 9727 KB Groningen

Prijstabel voor Gabriel Iglesias

Ongeplaceerd

Normaal € 42.50
Normaal
Ongeplaceerd € 42.50

Prijs exclusief € 3.50 servicekosten

Stand-up comedian Gabriel Iglesias komt terug naar Nederland. Op vrijdag 22 september 2017 staat hij in MartiniPlaza met zijn nieuwe show: de ‘Fluffy Mania World Tour’. Kaarten zijn vanaf nu te koop via deze site, martiniplaza.nl en ticketmaster.nl.

Amerikaanse stand-up comedian

Gabriel Iglesias is geen onbekende in Groningen. In 2012 stond hij met zijn show in een uitverkochte Grote Zaal. Nu komt hij terug naar Groningen met de ‘Fluffy Mania World Tour’, zijn grootste tour ooit. Hij speelt in maar liefst 57 steden waarvan 22 in Europa. Gabriel steelt al jaren de harten van zijn fans met zijn opvallende verschijning en een hilarische mix van imitaties van beroemde personen, stemmetjes en geluidseffecten. Maar ook deelt hij met hen openbaringen over zijn eigen leven die hij met een dikke knipoog brengt.

Daarnaast is hij ook geen onbekende in de televisiewereld: Zijn comedyspecials zijn te zien op Comedy Central, hij is regelmatig te gast bij The Tonight Show en Jimmy Kimmel Live én had hij een rol in de Magic Mike films. Zijn comedyspecial ‘I’m Sorry For What I Said When I Was Hungry’ is te zien op Netflix.

Ben jij benieuwd waar hij dit keer wee mee op de proppen komt? Kom dan 22 september naar de FluffyMania World Tour in MariniPlaza.