Lisa Lois sings Adele

Datum
zo 21 mei 2017
Tijdstip
20:30
Locatie
De Oosterpoort, Kleine zaal

Prijstabel voor Lisa Lois sings Adele

Ongeplaceerd

Normaal € 14.00
Normaal
Ongeplaceerd € 14.00

Prijs exclusief € 2.50 servicekosten

Pop van eigen bodem
Elk seizoen de grootste namen uit de Nederlandse pop!
Bekijk hier het gehele aanbod Pop van eigen bodem.

De kaartverkoop start donderdag 16 maart om 10:00 uur.

Let op: vrije sta- en (een beperkt aantal) zitplaatsen.

“There is nothing. Nothing I can’t face. No, there’s nothing, keeping me from turning the page.” Deze zin uit het titelnummer van Breaking Away zegt waarschijnlijk het meest over de ontwikkeling die Lisa Lois (Lisa Hordijk) de laatste jaren heeft doorgemaakt. De 25-jarige zangeres is naar eigen zeggen niet alleen ouder en beter, maar vooral wijzer geworden. Met een prachtige ervaring van het winnen van X-Factor op zak is het nu – vier jaar later – de hoogste tijd om aan een ander hoofdstuk in haar carrière te beginnen.

Lisa besloot, na het slagen van haar debuut ‘Smoke’, haar carrière over een andere boeg te gooien en zelf liedjes te gaan schrijven. Aïrto Edmundo, iemand waar ze al meerdere malen mee optrad, kreeg het voor elkaar om Lisa echt te inspireren en gaf haar een creatief zetje in de goede richting. Daarnaast schreef de Brabantse soulzanger met Caribische roots ook mee aan nummers voor het album ‘Breaking Away’.

De opnames van dit album vonden plaats in de ‘Rak Studios’ in Londen. Een studio waar artiesten als Madonna, Adele en Michael Jackson ook hebben gestaan. Met dit album wil Lisa laten zien dat zij niet meer dat meisje van X-Factor is. ‘Breaking Away’ gaat volgens Lisa dan ook vooral over losweken van vertrouwde rituelen.

Tijdens ‘Lisa Lois sings Adele’ brengt de Nederlandse winnares van X-Factor 2009, die bekend werd dankzij hits als Hallelujah, Promises Promises en Silhouette, een ode aan de Britse ster Adele. Op 21 mei komt Lisa Lois naar De Oosterpoort waar ze prachtige covers van Adele zal zingen!

Website Lisa Lois

Tickets: via this website, our box office, local record store Plato and ticketmaster.nl