Matt Andersen

Datum
do 19 oktober 2017
Tijdstip
20:30
Locatie
De Oosterpoort, Kleine zaal

Prijstabel voor Matt Andersen

Ongeplaceerd

Normaal € 15.00
Normaal
Ongeplaceerd € 15.00

Prijs exclusief € 2.50 servicekosten

De Canadese blues-sensatie Matt Andersen komt op donderdag 19 oktober naar Groningen voor een show zoals alleen hij dat kan. Met zijn prachtige stem, weelderige haardos en markante voorkomen is dit een concert die je absoluut diep in je blues-hart raakt.

Het muzikale talent van Andersen is minstens zo kolossaal als zijn postuur. Met zijn mix van soul, blending blues en folk, neemt hij zijn publiek mee op reis langs verschillende muziekstijlen, bedreven gitaarspel en verhalende teksten. Bovendien weet hij met zijn innemende stage performance en persoonlijke anekdotes van elk optreden iets unieks te maken.

Honest Man

Zijn meest recente en zevende (!) album ‘Honest Man’ dateert uit 2016 en geldt als een van de beste blues platen van afgelopen jaar. ‘Honest Man’ werd geproduceerd door de legendarische Commissioner Gordon, die eerder onder andere samenwerkte met Santana, Quincy Jones, Amy Winehouse en KRSOne.

Blues Awards

Door veel te touren en de ene na de andere muziekprijs in de wacht te slepen, werkt Andersen gestaag aan zijn onomstotelijke reputatie. Andersen won in 2016 een European Blues Award voor Beste Solo / Akoestische Act en hij werd genomineerd voor een JUNO; een van de meest prestigieuze Canadese muziekprijzen. Ook won hij drie keer achter elkaar de Maple Blues Award voor beste Male Vocalist of the Year. En dat is slechts een kleine greep uit zijn prijzenkast!

Het is een ware eer om Matt Andersen in Groningen te mogen ontvangen voor een intiem zitconcert in de Kleine Zaal. Een niet-te-missen avond voor elke blues-liefhebber.

Zie ook de website van Matt Andersen.

Let op: uitsluitend vrije zitplaatsen

Tickets: via this website, our box offices, local record store Plato and ticketmaster.nl.