Memphis Maniacs

Datum
vr 23 februari 2018
Tijdstip
20:30
Locatie
De Oosterpoort, Kleine zaal

Prijstabel voor Memphis Maniacs

Ongeplaceerd

Normaal € 19.00
Normaal
Ongeplaceerd € 19.00

Prijs exclusief € 2.50 servicekosten

Afgelopen februari vierden ze nog hun 10-jarige jubileum in een stampvolle Kleine Zaal. Het dak zit er gelukkig nog op, maar wellicht niet meer na 23 februari want …. de Maniacs komen terug!

Huh?! Maniacs?

De Memphis Maniacs hebben nauwelijks meer een introductie nodig want de “Master of the Mashup” timmeren inmiddels al een ruim decennium zeer fanatiek aan de weg. Maar mocht je ze nou nog niet kennen, here you go: de Memphis Maniacs zijn een van de beste Nederlandse mash-ups bands die je ooit tegen het lijf zult lopen. De mash-ups gaan alle kanten op: van AC/DC tot Britney Spears en van The Beatles tot Skrillex. De heren ‘mashen’ met gemak de zanglijnen of songteksten van nummers zodat je nooit precies weet wat je hoort. Crazyyyy!

Als je een beetje een festivalganger bent, heb je ze ongetwijfeld wel eens gezien. De heren stonden op een *klein* handjevol festivals… Zwarte Cross, Concert at Sea, Noorderslag, Lowlands, Oerol, Dance Valley, Paaspop, Parkpop en ga zo maar door.

Festivalsfeer in de club

Juist in de clubs pakken de Maniacs extra uit, met veel uitverkochte zalen als gevolg. Je weet namelijk nooit wat je precies kunt verwachten tijdens zo’n clubtour. Elk jaar bouwen de heren weer een nieuwe show waarbij ingenieuze mashups hand in hand gaan met een overrompelende performance, strakke lichtshow, origineel decor en verbazingwekkende outfits. Dus: grootser, gekker en genadelozer dan op welk festival dan ook!

Dus. Verwacht een avond vol bezieling en muzikaliteit die het feestgehalte tot ongekende hoogte zal brengen. Danstijd!

Benieuwd wat de Maniacs allemaal uitvoeren? Check de Maniacs’ webpage.

Let op: vrije sta- en (een beperkt aantal) zitplaatsen

Tickets: via this website, our box offices, local record store Plato and ticketmaster.nl.