My First Festival

met o.a. Rico & Sticks, Trafassi en Kikker Swingt!
Datum
do 28 december 2017
Tijdstip
11:00 - 15:00
Locatie
De Oosterpoort

Prijstabel voor My First Festival

Ongeplaceerd

Normaal € 17.00
Tot en met 12 jaar € 14.00
Normaal Tot en met 12 jaar
Ongeplaceerd € 17.00 € 14.00

Prijs inclusief servicekosten
Exclusief transactiekosten: € 1 (e-tickets) of € 3 (tickets per post)

Het allerleukste muziekfestival voor kinderen (2 tot 12 jaar)

Yes! Op 28 december is het weer zo ver: My First Festival! Het leukste festival van Groningen komt weer terug naar De Oosterpoort. Wat is er nu leuker dan het eerste festival van je peuter, kleuter of tiener samen met het hele gezin te beleven? Na twee spetterende en supercoole edities kan een volgende editie natuurlijk niet uitblijven! De Oosterpoort wordt dan weer omgetoverd tot een grote speeltuin waar rap, pop, klassiek, contrabassen, brass funk en kinderliedjes uit alle hoeken, zalen en gaten klinkt. Met deze editie: Rico & Sticks (Opgezwolle), Clean Pete, Trafassi, Kikker Swingt, Trash on Can (drum clinic), De Liedjes Tovenaar, Dynamo Mundi, HotMamaHot, Het Kleurfeest, De Taartrovers, Vreemde Praktijken, Varkentje Rund en meer..

‘My First Festival’ is voor alle kinderen tussen 2 en 12 jaar, en natuurlijk ook voor hun (groot)ouders, vriendjes en buren. Omdat niemand te jong is om van muziek te genieten mag ook je allerkleinste broertje en zusje mee. Als die nog geen 2 jaar is, is het nog gratis ook.

Houd deze pagina in de gaten voor het allerlaatste nieuws over de artiesten en activiteiten.

Rico & Sticks
Hou je haar netjes en je sneakers fris! Het dak gaat eraf met Rappers Rico & Sticks van Opgezwolle. Bereid je maar vast voor, je springt straks op en neer op Strik Je Veters, Gekke Gerrit, Tjappies & Mammies en Hoedenplank.

Clean Pete
Ondanks hun Engelse artiestennaam zijn de tweelingzussen van Clean Pete gewoon geboren in ons eigen Brabant. Vervlochten samenspel en samenzang zoals alleen verweven genen die kunnen brengen; u bent vast en zeker bekend met de opzienbare verschijning ‘Clean Pete’. Twee zussen net zo on-inwisselbaar als dat ze verwisselbaar zijn en ergens daar tussenin liedjes die zonder blikken en blozen je hart ondersteboven hangen.

Trafassi
De feestband Traffassi (Surinaams voor op een andere manier) ken je wel van Grote wasjes, kleine wasjes, stop ze in de wasmasjien. Laar maar lekker draaaaien! Waar Trafassi komt, is het gegarandeerd feest, of zoals ze zelf zeggen, eenmaal Trafassi, altijd Trafassi!

TONY OVERWATER KWINTET: KIKKER SWINGT!
Kikker swingt! is een kindervoorstelling voor jong en oud. De prachtige, vaak ontroerende, verhalen van Kikker en zijn vriendjes en de jazzmuziek van het Tony Overwater Kwintet vloeien samen in een sprankelende vertelvoorstelling. Bekende verhalen als Kikker is Kikker, Kikker en een heel bijzondere dag, Kikker is bang en Kikker is verliefd zijn voorzien van originele composities die de liefde voor de jazz van schrijver Max Velthuijs verbindt met het melancholische karakter van Kikker.