Rico & Sticks

Datum
vr 3 november 2017
Tijdstip
20:30
Locatie
De Oosterpoort, Kleine zaal

Prijstabel voor Rico & Sticks

Ongeplaceerd

Normaal € 25.00
Normaal
Ongeplaceerd € 25.00

Prijs exclusief € 3.00 servicekosten

Rico & Sticks zijn weer helemaal terug! Niet alleen met het nieuw album ‘IZM’, maar ook met een nieuwe tour. Tussenstop in Groningen? Ja hoor, op 3 november bij ons in de Kleine Zaal!

Nieuw album

Het begon vorig jaar in de Lowlands Alpha, kreeg een grandioos vervolg in een uitverkochte HMH, stormde de afgelopen maanden dwars door alle poppodia en festivals onder de noemer ‘Rico & Sticks – #OpgezwolleTotNu’ en eindigde met een kers op de taart in de Ziggo Dome tijdens Rico & Sticks x Typhoon: het jubileumjaar van het Zwolse rap duo. Het was een massive onderneming waarin de 10-jarige samenwerking tussen de heren werd gevierd. Maar, het was niet een afsluiter. Na laatste album ‘Eigen Wereld’ uit 2006, is hij er dan eindelijk… de nieuwe release ‘IZM’ ! Relevant, fris en vol met energie. Rico & Sticks zijn er weer! En hoe.

Tour

Maar, bij enkele even een nieuw album droppen kan het natuurlijk niet blijven. De heren zijn springlevend. En die energie moet eruit. Dus, hoppa, Rico & Sticks doen gewoon weer even een tour door Nederland. Het kan niet anders dan dat het dak er af gaat, dus zorg dat je er bij bent! ‘#OpgezwolleTotNu’ was zo de deur uit, dus… je weet wat je te doen staat. Tot de 3de!

Check ook de laatste nieuwtjes via de pagina van de heren.

Let op: enkel vrije sta- en (een beperkt aantal) zitplaatsen

Tickets: via this website, our box office, local record store Plato and ticketmaster.nl