Seether

+ support 1 recensie
Datum
za 23 september 2017
Tijdstip
20:00
Locatie
De Oosterpoort, Kleine zaal

Prijstabel voor Seether

Ongeplaceerd

Normaal € 22.50
Normaal
Ongeplaceerd € 22.50

Prijs exclusief € 3.10 servicekosten

Let op: vrije sta- en (een beperkt aantal) zitplaatsen.

Shaun Morgan (gitaar en zang), Dale Stewart (bas en zang) en John Humphrey (drums) vormen gezamenlijk het trio Seether. Dit puike trio – aanvankelijk bekend onder de naam Saron Gas – trakteert de wereld al ruim vijftien jaar op een portie smakelijke post-grunge. De groep speelt vanaf het begin al ontzettend veel live om naamsbekendheid op te bouwen, maar krijgt vleugels als Evanescence de heren mee op wereldtournee neemt en diens zangeres Amy Lee een gastbijdrage levert aan hitsingle ‘Broken’.

Op eigen kracht gaat het vervolgens bijzonder goed. Het trio specialiseert zich namelijk in pakkende nummers. Ieder album blijkt daardoor een voltreffer, maar vooral het succes van ‘Karma & Effect’, het album uit 2005, toont aan dat Seether een blijver van formaat is. Single ‘Remedy’ van dit album eindigt zelfs op de eerste positie in de fameuze VS Mainstream Rock hitlijst.

Seether’s gloednieuwe zevende studioalbum ‘Poison The Parish’ verschijnt dit voorjaar. Hiermee gaat de band – versterkt met gitaris Clint Lowery van Sevendust – op tour en staat op zaterdag 23 september in De Oosterpoort!

Website Seether

 

Tickets: via this website, our box office, local record store Plato and  ticketmaster.nl

Voor dit concert is een VIP upgrade met o.a. een meet & greet beschikbaar. Koop de upgrade hier!

Wat vindt de pers van deze voorstelling?

★★★★★ Albumrecensie Festivalinfo.nl (N. Verbeek)

Zesde studioalbum Isolate And Medicate zou best wel eens het beste werk van rock trio SeetherKarma And Effect het niet mee eens zullen zijn. Maar laten we eerlijk zijn; het zou vreemd zijn als een band niet zou veranderen in negen jaar tijd.

Lees hier de volledige albumrecensie.