Suzan & Freek

+ support: Sascha Elisah
Datum
za 25 november 2017
Tijdstip
20:00
Locatie
De Oosterpoort

Prijstabel voor Suzan & Freek

Ongeplaceerd

Normaal € 14.00
Normaal
Ongeplaceerd € 14.00

Prijs inclusief € 1.50 servicekosten
Exclusief transactiekosten: € 1 (e-tickets) of € 3 (tickets per post)

Nederlandse internetsensatie Suzan & Freek coveren liedjes uit vrijwel elk genre op een volledig eigen wijze, in een akoestische setting. Laat je betoveren door de engelachtige stem van Suzan en het gitaarspel van Freek. Op 25 november komen ze naar Groningen!

De Minuut

Je hebt ze vast al eens voorbij zien komen op je tijdlijn: het Achterhoekse koppel Suzan Stortelder & Freek Rikkerink plaatsen wekelijks een nieuwe cover op Facebook in hun rubriek De Minuut, die inmiddels door meer dan 50.000 mensen wordt gevolgd. Sinds het tweetal hun ook covers op YouTube plaatst, gaan ze online als een speer.

Suzan & Freek gaan viraal

In 2015 werd hun cover Cheerleader door alle landelijke radiostations opgepikt nadat de Jamaicaanse zanger OMI de cover had gedeeld met de tekst: “One of my favorite Cheerleader covers i’ve heard. The voice of an angel”.  In oktober 2016 ging het duo wereldwijd viraal nadat hun cover Don’t Let Me Down van The Chainsmokers werd gedeeld door de band. “Wow, this made us tear up”, schreven The Chainsmokers over de cover van het muzikale duo Suzan & Freek. De clip werd binnen 12 uur een half miljoen keer bekeken en is inmiddels ruim 80.000 keer geliked.

Online en Live

Ook werden er filmpjes opgenomen met MAAN, Paskal Jakobsen en Matt Simons! Naast online timmert het duo ook live hard aan de weg: na een vaste coverrubriek op Radio 538 en optredens op onder andere en Sziget Festival in Boedapest staan ze nu met een eigen liveshow in De Oosterpoort!

Support

Een spetterende support-act maakt de avond pas echt af en daar voldoet Sascha Elisah ruimschoots aan! Op 25 november treed ze op, voorafgaand aan de show van Suzan & Freek.

Suzan & Freek stonden al eerder in De Oosterpoort. In het najaar van 2016 verzorgden Suzan & Freek het voorprogramma van Milow tijdens zijn tour in Nederland. Meer informatie over het koppel vind je op hun website.

Let op: enkel vrije staplaatsen.

Alvast in de stemming komen? Met de video’s van Suzan & Freek op Facebook en YouTube ben je de hele avond zoet. Live wil je ze zeker ook niet missen, dus scoor snel die kaarten!