Veelgestelde vragen over The Nation

Uit hoeveel afleveringen bestaat The Nation?

In totaal bestaat de voorstelling uit zes afleveringen.

Waarom duurt de voorstelling zo lang?

The Nation is als een verslavende Netflix-serie op toneel. Er worden 6 afleveringen gespeeld die u kunt bingewatchen. Per aflevering wordt met de vinger gewezen naar een andere verdachte. Speel vijf uur lang detective en kom erachter wat er met het vermiste jongetje Ismaël is gebeurd.

Hoe laat begint de voorstelling?

De voorstelling begint om 18:00 uur en de eindtijd is 23:00 uur.
(Let op: de aanvangstijd van de voorstelling is verplaatst van 18.30 uur naar 18.00 uur. Zorg dat u op tijd bent!)

Zit ik de hele tijd op dezelfde plek?

Als u kiest voor de ‘zaalplekken’ dan kunt u uw eigen stoel in de zaal uitzoeken. Bij de ‘podiumplekken’ mag u plaatsnemen op een zelfgekozen plaats op de tribune die op het podium staat. Dit zijn geen vaste plekken.

Wat houdt een podiumplek in?

Bij de ‘podiumplekken’ mag u plaatsnemen op een zelfgekozen plek op de tribune die op het podium staat. Dit zijn geen vaste plekken. De speciale tribune op toneel biedt het allerbeste zicht op de voorstelling. U zit letterlijk dicht op de voorstelling. Wees gerust: u hoeft niet mee te doen.

Kan ik tijdens de voorstelling de zaal uit?

Tijdens de voorstelling is het niet gewenst om de zaal uit te lopen. De voorstelling duurt 5 uur en deze wordt onderbroken door twee pauzes van 20 minuten. In de pauzes kunt naar de foyers, vide en naar het theatercafé.

Waarmee kan ik betalen?

Voorafgaand aan de voorstelling kunt u munten (a 3 euro per stuk) kopen bij de garderobe, de kassa en alle bars. Tijdens de pauze kunt u uitsluitend met munten betalen. Na afloop van de voorstelling kunt u de munten weer inleveren en krijgt u uw geld terug. Tijdens de pauzes kunt u eten en drinken betalen met muntjes. Omdat de pauzes erg kort zijn verzoeken wij u om van te voren een aantal munten te kopen.

Hoe werkt het met eten?

Voorafgaand aan de voorstelling is er een diner (inclusief drankje) om 17.00 uur voor €17,50. De kaarten hiervoor zijn te koop via onze website en de kassa.

In de pauzes van de voorstelling zijn de bars open om drankjes te kopen. Daarnaast zijn er in de grote foyer op de tweede verdieping (warme en koude) hapjes te koop. Er kan uitsluitend betaald worden met muntjes.

Ik heb een allergie, hoe geef ik dit door?

Geef uw voedselallergie door aan onze afdeling horeca. Wij verzoeken u om dit uiterlijk 5 dagen van tevoren te mailen naar horeca@opsb.groningen.nl.

Ik heb al één of meerdere afleveringen gezien van The Nation, is het dan nog leuk?

Jazeker! Als u wilt weten hoe het afloopt met de vermiste Ismaël is de marathonvoorstelling een absolute must.