Voorverkoop 2017-2018

Seizoenbrochure
Dinsdag 23 mei valt de nieuwe seizoenbrochure op de mat bij alle Agenda-abonnees en bezoekers die dit hebben aangevraagd. Het is niet meer mogelijk om de
seizoenbrochure aan te vragen. De digitale versie van de seizoenbrochure staat vanaf 23 mei op de website. Toch graag een gedrukt exemplaar? Vanaf 24 mei is de seizoenbrochure af te halen op diverse locaties, onder andere bij De Oosterpoort, de Openbare Bibliotheek het Gemeentelijk Informatie Centrum en de VVV.
> Volledige lijst met locaties

Hoe werkt de voorverkoop?
De voorverkoop start 12 juni, abonnees van De Agenda kunnen al vanaf 7 juni bestellen. Bestellen kan online en via een bestelformulier. Als u online bestelt weet u gelijk of uw bestelling is toegewezen en welke plaatsen u krijgt. U kunt er voor kiezen om zelf uw tickets te printen, deze e-tickets ontvangt u kort na bestelling in uw mailbox. Indien u kiest om de tickets via de post thuis te ontvangen, duurt de verwerking iets langer, maar ontvangt u uiterlijk 4 september uw bestelde kaarten. Kiest u er voor uw kaarten zelf te printen (e-tickets), dan betaalt u minder transactiekosten (€ 1,- per bestelling i.p.v. € 3,- per bestelling). Indien u online kaarten gaat bestellen, heeft u een account nodig. Tip: Het is handig om ruim voorafgaand aan de start van de voorverkoop uw account te checken of aan te maken.

Betalen IDeal, creditcard én de Podiumcadeaukaart
U kunt betalen met IDeal, creditcard en de Podiumcadeaukaart.
Als het saldo op de Podiumcadeaukaart ontoereikend is, dan kunt u het resterende bedrag met IDeal of creditcard voldoen.

Voorrang voor abonnees van ons magazine De Agenda
Bent u Agenda-abonnee, dan kunt u vanaf woensdag 7 juni 19.30 uur bestellen. Vanaf maandag 12 juni 19.30 uur kunnen ook niet-abonnees kaarten bestellen. Controleer hier of u een account heeft en of u herkend wordt als abonnee.

Account aanmaken
Om te bestellen, heeft u een account nodig. Klik hier om er één aan te maken.

Kan ik nog met het papieren bestelformulier bestellen?
Online bestellen is sneller, u weet meteen of en welke kaarten/plaatsen u heeft gekregen. Wilt u toch met een papieren formulier bestellen, dan kunt u een bestelformulier downloaden van onze site of telefonisch aanvragen via 050-3680368 (ma. t/m vr. van 12.00 tot 18.00 uur).
> Download het papieren bestelformulier

Bestellen met tegoedbonnen en theaterbonnen
Betalen met tegoedbonnen en theaterbonnen: bestel uw kaarten met IDeal of creditcard. Papieren theaterbonnen en tegoedbonnen kunt u niet online gebruiken. Wij lossen dit op door u het bedrag achteraf te vergoeden. Koopt u via de website kaarten, betaal dan het totale bedrag. In uw bevestigingsmail staat een link naar het formulier ‘Betaling met tegoed- en/of theaterbonnen’. Vul dit in en stuur uw bonnen, met het ingevulde formulier, gratis naar ons toe. Wij storten het bedrag van de opgestuurde bonnen op uw rekening.
> Download het tegoedbonformulier