CJP, Collegekaart, CKV, Stadjerspas en last minute korting

cjp collegekaart

CJP en studenten t/m 29 jaar
Jongerenprijzen Klassieke Concerten
CKV-Cultuurkaart
Stadjerspaskorting

CJP en studenten t/m 29 jaar

logo cjpStudenten met een collegekaart die jonger zijn dan 30 jaar en jongeren met een CJP-pas krijgen veel extra korting!  Bij de voorstellingsinformatie staat de speciale kortingsprijs. Studenten kunnen doorgaans voor €12,50 naar toneel – en dansvoorstellingen (v.a. 2e rang). Cabaretvoorstellingen en popconcerten kennen geen CJP-korting.

CJP of Collegekaart tonen bij kaartcontrole

Wanneer u kaarten met korting koopt dan bent u verplicht om de betreffende kortingspas (Collegekaart of de CJP-pas) bij kaartcontrole te tonen. Als u de kaart of pas niet kunt laten zien, dan vragen wij u het verschil bij te betalen. Restitutie van dit verschil is echter later niet mogelijk. Korting op basis van de collegekaart, geldt alleen voor personen van 29 jaar of jonger.

Nog geen CJP-pas? Koop hem dan hier voor slechts €17,50 per jaar!

Jongerenprijzen Klassieke Concerten

Jongeren tot en met 29 jaar kunnen voor €12,50 naar de klassieke concerten in De Oosterpoort. Let op: De jongerenprijs geldt niet voor de Gouden rang of 1ste rang.

CKV-Cultuurkaart

Scholieren kunnen met de CKV-pas betalen bij de kassa. Bestellen via internet is niet mogelijk.
Docenten kunnen voor groepen scholieren wel reserveren via www.cultuurkaart.nl.

Stadjerspaskorting

De korting geldt voor een geselecteerd aantal voorstellingen en wordt vermeld bij het desbetreffende concert.

Stadjerspas

Inwoners van de gemeente Groningen met een maximaal inkomen van 120% van de participatiewetnorm komen in aanmerking voor een Stadjerspas.

Hoe werkt het?

Kijk voor meer informatie: www.stadjerspas.nl

Kaarten met Stadjerspaskorting voor De Oosterpoort & de Stadsschouwburg kunnen alleen aan de balie van De Oosterpoort worden gekocht.