40UP Big Bang

Datum
za 30 december 2017
Tijdstip
20:00 - 03:00
Locatie
De Oosterpoort, Grote zaal

Prijstabel voor 40UP Big Bang

Ongeplaceerd

Normaal € 16.50
Normaal
Ongeplaceerd € 16.50

Prijs inclusief € 1.50 servicekosten
Exclusief transactiekosten: € 1 (e-tickets) of € 3 (tickets per post)

Editie #10!

40UP komt voor de tiende keer terug naar Groningen én wel met een hele bijzondere editie! Samen met 40UP gaan we op zaterdag 30 december alvast het nieuwe jaar inluiden met een XL-versie van de succesvolle dansavond…. 40UP Big Bang! Ook tijdens de tiende editie zal de Grote Zaal van De Oosterpoort worden omgebouwd tot een heuse disco met bar.

40UP Big Bang

Groningen is een prachtige stad vol feest en plezier. Toch is het niet voor alle leeftijdscategorieën altijd makkelijk om een leuk evenement te vinden. 40UP brengt daar verandering in! Dit is namelijk een feest voor iedereen die houdt van gezelligheid en dansen maar niet tussen de hossende studenten en tieners wil staan.

Het muzikale recept van 40UP is simpel: lekker dansbaar! Hierbij worden klassiekers afgewisseld met moderne hits. Met andere woorden: Relight je vuur alsof het 1999 is, Shake Your Body en voel je een Dancing Queen of Daddy Cool, dans niet stiekem maar in de Street, op je Roof Garden, in Wonderland, of bij je Dashboardlight.

DJ Alex van Oostrom (featuring Mavis Acquah) zorgt dat alles soepel in elkaar wordt overgemixt, bovendien is de muziek gekoppeld aan een VJ show. Zo kan het zomaar zijn dat Mick Jagger op één van de schermen even een dansje meedoet. Naast een dansvloer heeft 40UP een fijne lounge area, dus heb je zin in een feestje?! Trek je stoute schoenen aan en laat je beste dansmoves zien of ga lekker loungen met een drankje!

Klinkt dit als iets voor jou? Wacht dan niet te lang met het kopen van een kaartje voor dit toffe dansfeest!

Let op: vrije dansplaatsen

Tickets: via this website, our box office, local record store Plato and  ticketmaster.nl