40UP

Datum
za 21 april 2018
Tijdstip
21:00 - 03:00
Locatie
De Oosterpoort, Grote zaal

Prijstabel voor 40UP

Ongeplaceerd

Normaal € 13.50
Normaal
Ongeplaceerd € 13.50

Prijs inclusief € 1.50 servicekosten
Exclusief transactiekosten: € 1 (e-tickets) of € 3 (tickets per post)

Voor de tweede keer in 2018 komt hét ultieme dansfeest naar De Oosterpoort! Op zaterdag 21 april is er weer een nieuwe editie van 40UP in de Grote zaal.

40UP

Groningen is een (studenten)stad, waar veel feesten en festivals worden georganiseerd. Heb jij problemen om een feest voor jouw leeftijd te vinden? Misschien is 40UP dan het feest voor jou! Dit is hét dansfeest voor 40-plussers. De beste dansnummers, zowel klassiek als recent, komen voorbij en zijn het perfecte recept voor een zaterdagavond. Samen met leeftijdsgenoten is er een leuke sfeer en dans je de ‘moonwalk’ met Michael Jackson, word jij een Dancing Queen of Daddy Cool en zing jij mee met Madonna, Queen, The Rolling Stones en vele andere artiesten!

Er is een DJ die jouw favoriete liedjes soepel in elkaar laat overlopen. Daarnaast wordt de muziek gekoppeld aan de VJ show, waarbij je samen met je idool kan dansen. Wanneer de voetjes even moe worden, kan je rustig in de lounge area op adem komen. Klinkt dit als jouw dansfeest?! Trek dan de stoute schoenen aan en laat je beste moves zien!

Meer informatie lees je op de website van 40UP.

Tickets: via this website, our box office, local record store Plato and ticketmaster.nl