40UP Big Bang

1 recensie
Datum
za 29 december 2018
Tijdstip
21:00 - 03:00 Tijdschema
Locatie
De Oosterpoort, Grote zaal

Tijdschema

21:00Aanvang 40UP
03:00Einde 40UP

Tijden onder voorbehoud

Er zijn nog enkele kaarten aan de deur verkrijgbaar.

Het kan de 40-plusser in Groningen en omstreken niet zijn ontgaan; de 40UP-feesten in De Oosterpoort zijn een daverend succes. We zijn nog maar nauwelijks bekomen van de zinderende – en uitverkochte – oktobereditie of daar staat de Big Bang editie van zaterdag 29 december alweer voor de deur!

Traditiegetrouw pakt 40UP altijd flink uit tussen Kerst en Oud & Nieuw. Voor deze gelegenheid heeft 40UP DJ Alex van Oostrom zangeres Monique Klemann (Loïs Lane) uitgenodigd om de avond extra kleur te geven en 2018 uit te luiden.

Tevens wegens groot succes geprolongeerd zijn de heren van Superstijl die de foyer op hun kop zullen zetten met de leukste plaatjes in de genres die jij zelf kunt bepalen door te stemmen.

Kortom, deze avond wil je niet missen! Trommel vrienden en vriendinnen op en zet een rode cirkel in je agenda, want zaterdag 29 december gaat het dak er weer af.

Let op: uitsluitend vrije staplaatsen

Klik hier voor de website van 40UP

Wat vindt de pers van deze voorstelling?

Recensie 40UP Eindhoven (Maxazine)

”De sfeer zat er op Strijp-S zo diep in, dat menig 40UPper de gelegenheid zal hebben aangegrepen de oppas nog wat overuren te laten maken, en het Eindhovense nachtleven in te trekken. Net als twintig jaar geleden…” Lees hier de volledige recensie.