40UP

Datum
za 2 februari 2019
Tijdstip
21:00 - 03:00
Locatie
De Oosterpoort, Grote zaal

Prijstabel voor 40UP

Ongeplaceerd

Normaal € 14,00
Normaal
Ongeplaceerd € 14,00

Prijs inclusief € 1,50 servicekosten
Exclusief transactiekosten: € 1 (e-tickets) of € 3 (tickets per post)

Voor de eerste keer in 2019 komt hét ultieme dansfeest naar De Oosterpoort! Op zaterdag 2 februari is er weer een nieuwe editie van 40UP in de Grote zaal. Zing en swing bij de nieuwe editie van 40UP!

Groningen is een (studenten)stad, waar veel feesten en festivals worden georganiseerd. Heb jij problemen om een feest voor jouw leeftijd te vinden? Misschien is 40UP dan het feest voor jou! Dit is hét dansfeest voor 40-plussers. De beste dansnummers, zowel klassiek als recent, komen voorbij en zijn het perfecte recept voor een zaterdagavond.

Samen met leeftijdsgenoten is er een gezellige sfeer en dans je de nacht tegemoet als Baby of Johnny uit Dirty Dancing of als Sandy of Danny uit Grease. Daarnaast zing jij mee met Madonna, Queen, The Rolling Stones en vele andere artiesten!
Er is een DJ die jouw favoriete liedjes soepel in elkaar laat overlopen. Daarnaast wordt de muziek gekoppeld aan de VJ show, waarbij je samen met je idool kan dansen. Wanneer de voetjes even moe worden, kan je rustig in de lounge area op adem komen. Klinkt dit als jouw dansfeest?! Trek dan de stoute schoenen aan en laat je beste moves zien

Meer informatie lees je op de website van 40UP.