Buurman en Buurman

A JE TO (3+)
Datum
zo 3 juni 2018
Tijdstip
16:00 - 17:00
Locatie
Stadsschouwburg

Prijstabel voor Buurman en Buurman

Eerste rang

Normaal € 17.00

Tweede rang

Normaal € 14.00

Derde rang

Normaal € 11.50

Vierde rang

Normaal € 8.50

Vijfde rang

Normaal € 4.50
Normaal
Eerste rang € 17.00
Tweede rang € 14.00
Derde rang € 11.50
Vierde rang € 8.50
Vijfde rang € 4.50

Prijs inclusief € 3.50 servicekosten
Exclusief transactiekosten: € 1 (e-tickets) of € 3 (tickets per post)

Dolkomische slapstickmusical
Buurman en Buurman, wie kent dit dolkomische duo niet? Jarenlang bewezen de kameraden dat een goede buur inderdaad beter is dan een verre vriend. In het tv-programma Buurman & Buurman, dat door de VPRO-gids tot favoriete Villa Achterwerk-programma aller tijden werd uitgeroepen, deden de twee het gezegde al eer aan, maar in het theater doen de trouwe klussers er nog een flinke klusschep bovenop!
Oh nee! Buurman en Buurman hebben last van mollen. Hun hele tuin gaat eraan! Dus gaan de buurmannen op mollenjacht. Geen probleem voor een buurman. Maar als blijkt dat de mollen onder hun huis zitten hebben ze wel een probleem. Of toch niet…?

Voor de 4e maal op rij brengen cabaretier Jelle Kuiper, regisseur Bruun Kuijt (bekend van o.a. de Nijntje musicals en Hoe overleef ik…) en taalkunstenaar Ivo de Wijs (Jungleboek, Pippi zet de boel op stelten!) de Tsjechische buurmannen tot leven, ditmaal in de musical A JE TO!

tekst: Jelle Kuiper | liedteksten: Ivo de Wijs | regie: Bruun Kuijt | spel: Iwan Dam en Casper Gimbrère | muziek: Erik de Reus | decor: Ascon de Nijs

Meer data