Alain Clark

1 recensie
Datum
do 23 mei 2019
Tijdstip
20:30
Locatie
De Oosterpoort, Grote zaal

Prijstabel voor Alain Clark

Ongeplaceerd

Normaal € 28,08
Normaal
Ongeplaceerd € 28,08

Prijs inclusief € 3,08 servicekosten
Exclusief transactiekosten: € 1 (e-tickets) of € 3 (tickets per post)

Pop van eigen bodem
Elk seizoen de grootste namen uit de Nederlandse pop!
Bekijk hier het gehele aanbod Pop van eigen bodem.

Alain Clark kondigt ter gelegenheid van zijn nog te verschijnen nieuwe album Sunday Afternoon een aantal theatershows aan. De voorstellingen zal op 23 mei 2019 in Groningen plaatsvinden. De kaartverkoop start aanstaande vrijdag.

Naar aanleiding van de uitverkochte voorstelling in Carré op 25 januari heeft de zanger besloten om nog drie optredens in het theater te geven.

“Voor het nieuwe album was ik op zoek naar een paar mooie theaters om mijn nieuwe muziek te laten horen. Het zijn vooral liedjes met een verhaal, en het theater is de juiste plek om de songs live te spelen”, aldus Alain clark. Het nieuwe album Sunday Afternoon zal in het voorjaar van 2019 uitkomen.

Bekend van hits als Father & Friend, Blow me Away en Back in my World is de zanger, gitarist, componist, producer en vooral muzikant in hart en nieren niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscene.

Zie ook de website van Alain Clark.

Let op: uitsluitend vrije zitplaatsen.

Wat vindt de pers van deze voorstelling?

Albumrecensie Bad Therapy (2017) - Nieuweplaat.nl

“Een album waarop hij zonder moeite stijlen als pop, R&B, soul, funk en zelfs electronic weet samen te smelten tot een lekker geheel.”

lees de volledige recensie hier.