Andrew Combs

+ support: Charlie Whitten 1 recensie
Datum
za 2 februari 2019
Tijdstip
20:00
Locatie
Der Aa-theater, Akerkstraat 11, 9712 BD Groningen

Prijstabel voor Andrew Combs

Ongeplaceerd

Normaal € 14.00
Normaal
Ongeplaceerd € 14.00

Prijs inclusief € 1.50 servicekosten
Exclusief transactiekosten: € 1 (e-tickets) of € 3 (tickets per post)

TakeRoot presents:
Roots, country en soortgelijke stromingen met respect voor het rijke Amerikaanse muzikale erfgoed.
Bekijk hier alle TakeRoot presents concerten.

Andrew Combs
Vorig jaar mochten we Andrew Combs verwelkomen tijdens TakeRoot, wat volgens velen één van de beste shows van het festival was. Begin volgend jaar, op 2 februari, keert hij terug naar Groningen voor een optreden in Der Aa-Theater.

Andrew Combs debuteerde in 2012 met een album vol prachtige country-liedjes die recht uit het hart gezongen worden. De uit Dallas, Texas afkomstige singer-songwriter groeide vervolgens per album en wist met het meest recente Canyons of My Mindhet grote publiek te vinden. De Volkskrant gaf dat album vorig jaar liefst vier sterren en schreef: “Geen vrolijke plaat van Andrew Combs, maar wat een pracht“. Ook begeeft Combs zich steeds verder van de klassieke country en hoor je meer en meer pop-invloeden, van Conor Oberts, Jim Croce en Sturgill Simpson naar Harry Nilsson en zelfs een beetje Elton John. In februari is hij terug in Groningen om dit nieuwe geluid te laten horen.

Website Andrew Combs

Let op: Uitsluitend vrije staplaatsen.

Wat vindt de pers van deze voorstelling?

Albumrecensie Canyons of my Mind (de Volkskrant)

”Geen plaat om vrolijk van te worden, maar oei, wat een pracht, wat een fijne melancholieke zangstem en wat een smaakvolle strijkarrangementen.” Lees hier de volledige recensie.