Bert Visscher

Hij wordt vanzelf moe 2 recensies
Datum
wo 5 juni 2019
Tijdstip
20:15
Locatie
Stadsschouwburg

Prijstabel voor Bert Visscher

Eerste rang

Normaal € 31,88

Tweede rang

Normaal € 28,79

Derde rang

Normaal € 25,71

Vierde rang

Normaal € 22,62

Vijfde rang

Normaal € 15,94
Normaal
Eerste rang € 31,88
Tweede rang € 28,79
Derde rang € 25,71
Vierde rang € 22,62
Vijfde rang € 15,94

Prijs inclusief € 3,60 servicekosten
Exclusief transactiekosten: € 1 (e-tickets) of € 3 (tickets per post)

“Onbetaalbaar geestig.” (Algemeen Dagblad *****)

Bert Visscher doet al jaren zijn best om orde te scheppen in de door hem zelf gecreëerde chaos. Hij nam u mee langs ijsbanen, kolenmijnen, vuurtorens, vliegvelden, verlaten stations en bordelen en probeerde telkens vol vuur te redden wat eigenlijk al niet meer te redden viel. Hij zal het wel nooit leren, want opnieuw dreigt er een puinhoop. Het begint al met een verhaal over de thuiskomst van zigeunerfamilie Tokko Pepetto. Moeten die woonwagens nou uitgerekend op de plek komen waar strijkijzerhandel De Uitstrijk windmolens wil bouwen? Visscher stort zich er weer vol in en is daarbij “onbetaalbaar geestig”, aldus Algemeen Dagblad in een vijfsterrenrecensie.

Maximaal 4 kaarten per persoon.

Wat vindt de pers van deze voorstelling?

★★★★★ AD

“Nieuwe Visscher is onbetaalbaar geestig. (…) Hij duikt nu in de romantiek van het zigeunerleven en stoft op geheel eigen wijze de onvergankelijke clichés van het nomadische leven af. (…) Visscher buit zijn komische talent – het prethoofd, zijn onbeschaamde verkleedpartijen, de woede wanneer dingen wéér niet lukken – ten volle uit, waarbij hij, de sukkelaar met de beste intenties, een chaos creëert die de zaal doet golven van het lachen. Zijn tempo is onnavolgbaar, zijn arsenaal aan grappen en grollen onuitputtelijk.”

★★★★ NRC Handelsblad

“Visscher voegt opnieuw een energieke, zeer grappige show toe aan zijn oeuvre, waarmee hij bewijst nog lang niet moe te zijn.”

Meer data