BLOF

+ support: Swinder
Datum
zo 17 december 2017
Tijdstip
20:00
Locatie
De Oosterpoort, Grote zaal

Pop van eigen bodem
Elk seizoen de grootste namen uit de Nederlandse pop!
Bekijk hier het gehele aanbod Pop van eigen bodem.

Op 17 december gaan we ‘Zachtjes Zingen’ in de Grote Zaal. Want op die dag komt Nederpopgigant BLØF terug naar Groningen! Dankzij hits als Liefs Uit Londen, Dansen Aan Zee, Aan De Kust, Alles Is Liefde en Mannenharten groeide de band uit tot één van de succesvolste popgroepen van Nederland.

Vaderlandse pop

BLØF is niet meer weg te denken uit de vaderlandse popgeschiedenis. De Zeeuwen ontvingen talloze awards en speelden memorabele optredens op vele plekken, van stadion tot huiskamer en van Ahoy en Ziggo Dome tot op hun eigen festival Concert at SEA. Na vele uitverkochte shows blijkt de band nog steeds enorm populair.

Het perfecte liedje

Maar achterover leunen is geen optie voor BLØF. De band blijft zich ontwikkelen in de zoektocht naar het perfecte liedje. Het leverde ook nu weer prachtige nieuwe muziek op die de band tijdens de tour rondom het nieuwe album voor het eerst live laat horen!

BLØF is AAN

Nieuw, fris en helemaal van nu: zo klinkt AAN, het twaalfde studio-album van BLØF dat dit voorjaar verscheen. AAN is in ruim twee jaar opgenomen in verschillende studio’s in binnen- en buitenland. Een plaat zoals we van BLØF gewend zijn, maar toch nét even anders.

14 nieuwe liedjes

Op AAN staan 14 nieuwe liedjes met titels als Zachtjes Zingen, Als Je Weggaat en Hierheen.  BLØF werkte hiervoor onder andere samen met Typhoon en Anneke van Giersbergen.

In het voorjaar van 2018 geeft de band een concert in de Ziggo Dome, maar niet voordat ze op 17 december De Oosterpoort als vanouds op z’n kop komen zetten met een clubshow in de Grote Zaal.

Support

De support-act bij het concert van Bløf wordt verzorgd door de Groninger helden van Swinder! De bandleden genieten in Groningen en omstreken de status van cultheld, maar zijn meer dan dat. Ze pakten flink uit op festivals als Eurosonic, Noorderzon en Welcome tot the Village. Als één van de weinige bands lukt het Swinder om in streektaal landelijk aandacht te trekken. Wees dus op tijd voor een avondje ‘charmant Grunnings’!

Voor meer informatie over het nieuwe album kijk je op de website van BLØF.

Let op: vrije sta- en zitplaatsen.

 

Tickets: via this website, our box office, local record store Plato and  ticketmaster.nl