Het Zuidelijk Toneel, BOG. & HetPaleis

Kid. (8+) 6 recensies
Datum
za 3 maart 2018
Tijdstip
19:30
Locatie
Stadsschouwburg

Prijstabel voor Het Zuidelijk Toneel, BOG. & HetPaleis

Ongeplaceerd

Normaal € 15.00
Tot en met 12 jaar € 10.00
Normaal Tot en met 12 jaar
Ongeplaceerd € 15.00 € 10.00

Prijs inclusief servicekosten
Exclusief transactiekosten: € 1 (e-tickets) of € 3 (tickets per post)

Voor kinderen en volwassenen en andersom
Na het enorme succes van ‘Hoe de grote mensen weggingen en wat er daarna gebeurde’  tekent Jetse Batelaan voor de eindregie van KID.

Kinderen worden altijd volwassen en volwassenen zijn soms nog steeds kinderen. Of is het omgekeerd? Het Zuidelijk Toneel, BOG. en HetPaleis presenteren met ‘KID.’ twee bijzondere voorstellingen inéén. Als kind en als volwassene zie je de voorstelling allebei vanaf de andere kant. De volwassenen zitten daar en de kinderen hier. Je hoort wat er aan de andere kant gebeurt, maar dat is niet altijd wat je denkt. En wat je ziet, is niet altijd wat je hoort. BOG. onderzoekt op ongeëvenaarde wijze de verschillen en overeenkomsten tussen volwassen en kind-zijn. Voor ‘KID.’ ondervroegen de eigenzinnige makers tientallen Tilburgse en Antwerpse kinderen en volwassenen.

van en door: Judith de Joode, Benjamin Moen, Sanne Vanderbruggen en Lisa Verbelen | eindregie: Jetse Batelaan | scenografie: Decoratelier Jozef Wouters | artistiek advies: Piet Menu

Wat vindt de pers van deze voorstelling?

★★★★★ Theaterkrant.nl

KID. is avontuurlijk, uitdagend en ongemeen grappig. Het is een ronduit briljante voorstelling.

★★★★ Cutting Edge

KID. is een van de meest unieke, rake kindervoorstellingen van de afgelopen jaren….BOG. geeft kinderen een hilarisch maar oprecht beeld van volwassenen mee.

★★★★ De Standaard

KID. is speels en stout, gelaagd en fris, interactief en intelligent.

★★★★ Focus Knack

“Nieuwe verrassende jeugdtheatervoorstelling KID. portretteert volwassenen op een hilarische manier.”

★★★★ Het Nieuwsblad

“Op een geniale manier toont BOG hoe het best fijn kan zijn om groot genoeg te zijn om alles alleen te doen, maar dat alleen daarom niet per se beter is.”

★★★ NRC Handelsblad

“een vrolijke voorstelling, waarin we al snel ontdekken dat we aan beide kanten van het schot grinniken om de wereld die BOG schept.”

Meer data