Broederliefde

We Moeten Door 2 1 recensie
Datum
za 23 februari 2019
Tijdstip
20:00 Tijdschema
Locatie
De Oosterpoort, Grote zaal

Tijdschema

17:00Restaurant Tromp gaat open
19:00Zaaldeuren open
20:00Aanvang programma

Alle tijden onder voorbehoud

Prijstabel voor Broederliefde

Ongeplaceerd

Normaal € 20,57
Normaal
Ongeplaceerd € 20,57

Prijs inclusief € 2,57 servicekosten
Exclusief transactiekosten: € 1 (e-tickets) of € 3 (tickets per post)

Pop van eigen bodem
Elk seizoen de grootste namen uit de Nederlandse pop!
Bekijk hier het gehele aanbod Pop van eigen bodem.

Het sprookje van de hitmachine die Broederliefde is, is nog lang niet uit. Zaterdag 23 februari komen ze terug naar Groningen met de nieuwe Club Tour We Moeten Door 2!

Broederliefde heeft zich de laatste jaren ontzettend sterk doorontwikkeld tot een van dé grootste Hip-Hop namen in Nederland en daarbuiten. Met een waanzinnig grote en brede fanbase toveren ze al 2,5 jaar elk podium om tot een groot, maar toch intiem en super gezellig, energiek en positief Broederliefde feest. Zaterdag 23 februari zullen ze dit voor de tweede keer doen in De Oosterpoort.

Ongekend succes

Het eerste succesalbum, Hard Work Pays Off II, won alle prijzen die er maar te bedenken zijn, stond 14 weken op #1 in de GfK Album top 100 en sloeg daarmee een dertien jaar oud record van Frans Bauer uit de boeken en was met ruim 175 miljoen streams op alleen al Spotify de meest gestreamde plaat van 2016.

En door…

November 2017 brachten de mannen uit het niets hun nieuwe album We Moeten Door uit en toerden ze in februari 2018 langs alleen maar uitverkochte zalen in Nederland en België. Broederliefde scoorde met deze plaat hun eerste nummer 1 single met de hit Officieel en afgelopen zomer verscheen uit het niets dé hitplaat We Moeten Door 2, waarmee ze iedereen verrasten en de plaat de hele zomer 5 weken lang op 1 stond.

Energieke live shows

De optredens van Broederliefde zijn te omschrijven als één waterval van enthousiasme: constante beweging en een permanente glimlach op het gezicht van de mannen. Keer op keer een ongekend feest. Reden genoeg om 23 februari in het rood in de agenda te omcirkelen!

Website Broederliefde

Let op: uitsluitend vrije sta- en (een beperkt aantal) zitplaatsen.

Tickets: via this website, our box offices, local record store Plato and ticketmaster.nl

Wat vindt de pers van deze voorstelling?

★★★★ Albumrecensie ''We Moeten Door 2'' door NRC (Bowie van Loon)

”Broederliefde heeft zijn meest complete, samenhangende en daarmee beste werk tot nu toe afgeleverd.” Lees hier de volledige recensie.