Christopher Paul Stelling

1 recensie
Datum
zo 14 februari 2016
Tijdstip
20:30
Locatie
Grand Theatre

Let op: uitsluitend vrije zitplaatsen.

Ook in de hedendaagse digitale wereld zijn er nog altijd artiesten die op de ouderwetse manier een muzikale carrière opbouwen: door goede liedjes te schrijven en zoveel mogelijk op te treden. De New Yorkse singer-songwriter Christopher Paul Stelling is een voorbeeld van zo’n artiest. Christopher Paul Stelling combineert oude blues, Americana, folk en gospel. Hij is een echte troubadour die bijna altijd onderweg is. In zijn nummers vertelt hij verhalen die nog nooit eerder zijn verteld.

Met zijn gitaar onder de arm heeft hij al reizend een reputatie opgebouwd als bijzondere en bevlogen performer. Hij weet zich hierin gesteund door de aloude traditie van barden en troubadours, maar ook door tijdsgenoten. Dat Stelling tussen tournees nog tijd vindt om zijn nummers op plaat vast te leggen, is bijna een klein wonder te noemen.

Website Christopher Paul Stelling

Wat vindt de pers van deze voorstelling?

★★★★★ Albumrecensie festivalinfo.nl (Chantal van den Berg)

“Een man met muziek in het hart, poëzie op de tong, het muzikale talent in de vingers en de reislustigheid in de benen een perfecte samenstelling voor een folkartiest. Dat hij nog maar vele kilometers mag maken in het livecircuit”

Lees hier de volledige albumrecensie.