Daniël Lohues – Elektrisch

+ support
Datum
wo 31 oktober 2018
Tijdstip
20:00
Locatie
De Oosterpoort, Grote zaal

Prijstabel voor Daniël Lohues – Elektrisch

Ongeplaceerd

Normaal € 25.50
Normaal
Ongeplaceerd € 25.50

Prijs inclusief € 3.00 servicekosten
Exclusief transactiekosten: € 1 (e-tickets) of € 3 (tickets per post)

Pop van eigen bodem
Elk seizoen de grootste namen uit de Nederlandse pop!
Bekijk hier het gehele aanbod Pop van eigen bodem.

Na de succesvolle theatertour Vlier keert Daniël Lohues terug in de grote popzalen. Op 31 oktober staat de Drentse liedjesschrijver met volledige band in de Grote Zaal van De Oosterpoort.

Dit keert gaat Lohues met een elektrisch versterkte band op clubtour. Onder de naam Daniël Lohues – Elektrisch brengt hij een keuze van bandnummers uit zijn omvangrijke oeuvre van de afgelopen vijfentwintig jaar.

Zweet voor de kop

Zelf zegt Daniël er dit over: “Het wordt dampen, een popconcert, rock and roll, of hoe het ook heet. Fender om de hals. Gitaarversterker voluit. Zweet voor de kop.”

Daniël Lohues – Elektrisch

Naast Lohues (gitaar en zang) bestaat de band uit Bernard Gepken (gitaar), Reyer Zwart (bas), Bram Hakkens (drums) en Ferry Lagendijk (toetsen).

Moi

Daniël Lohues kreeg voor zijn werk tot nu toe een Zilveren Harp, Edison en de Annie M.G. Schmidtprijs. Hij werd Ereburger van de gemeente Emmen, ontving de Dagblad van het Noorden Prijs, de Culturele Prijs van Oost-Nederland en een Buma Award voor zijn album Moi.

Troubadour uit Drenthe

De troubadour uit Drenthe behoeft geen introductie in het Noorden en ‘de rest van Nederland’. Naast liedjesschrijver, producer en muzikant is Lohues columnist voor het Dagblad van het Noorden.

Neem een kijkje op de website van Daniël Lohues.

Let op: vrije sta- en (een beperkt aantal) zitplaatsen.

De kaartverkoop begint zaterdag 9 juni om 10:00 uur.