Danny Vera – P.M.D. Clubtour 2018

+ support: Mercy John!
Datum
do 6 december 2018
Tijdstip
20:00 Tijdschema
Locatie
De Oosterpoort, Kleine zaal

Tijdschema

17:00Restaurant Tromp gaat open
19:00Zaaldeuren gaan open
20:00Aanvang support
21:00Aanvang Danny Vera

Alle tijden onder voorbehoud

Danny Vera terug naar De Oosterpoort

Een nieuw album vraagt natuurlijk om een nieuwe tour! Daarom komt Danny Vera met de P.M.D Clubytour. Op 6 december zet hij De Oosterpoort opnieuw op zijn kop! Een uitverkocht Paradiso in 2017, een uitverkochte theatertour én een reeks optredens waarin Danny Vera als Lone Stranger met zijn gitaar solo op het podium stond. What’s next? Een tour met alles erop en eraan: de P.M.D. Clubtour. De americanazanger begon ooit in de kroeg, groeide gestaag door naar de grote zalen en festivals en kreeg landelijke bekendheid door zijn optredens als huisband van Voetbal International op RTL7 en zijn memorabele optredens bij DWDD en RTL Late Night. Overal waren bezoekers van festivals en clubshows enthousiast over het werk van deze rasartiest. Zijn eerste twee theatershows leverden louter volle zalen op. In december komt hij weer voor een clubshow naar De Oosterpoort!

Danny Vera komt terug met een nieuwe plaat en bijbehorende clubtour. Samen met zijn band, blazers en natuurlijk zijn vertrouwde Gretsch Tennessan ’67 trekt Danny dit najaar door Nederland. Reken op een avond vol mericana in de stijl van grote voorbeelden als Johnny Cash, Roy Orbison en Elvis Presley die live de pan uit rockt!

Zie ook de website van Danny Vera.

Let op: vrije sta- en zitplaatsen

Support: Mercy John
Op zijn laatste plaat ‘This Ain’t New York’ beschrijft Mercy John zijn wereld vol geluk, liefde, angst en verdriet. Zijn roots liggen in een klein Brabants dorpje en al reizend en zoekend naar avontuur ontdekte hij dat juist thuis de plek is waar zijn hart ligt. Dat was ook meteen de inspiratiebron voor een dijk van een Americana-album.