Theatergroep Kwatta

De Familie van Nielie barst van liefde (6+) 3 recensies
Datum
zo 25 februari 2018
Tijdstip
14:30 - 16:00
Locatie
Stadsschouwburg

Deze voorstelling is onderdeel
van het Krokus Kriebels festival!

Spannend avontuur voor de hele familie
Daar is ie dan: de Familie van Nielie! Een splinternieuwe familie, met een vader, moeder, broer, zus, oma, een oude hond, een nieuw varken… en de familie wordt almaar groter. De Van Nielies bouwen hun eigen droomhuis, waar plek is voor iedereen. Maar eerst gaat de familie op huwelijksreis. Naar Siberië, want daar zijn beren en ijskoude steppen. Of toch naar Venetië? Alles is mogelijk. Maar wat als er iets misgaat? Dan barst de Familie van Nielie van liefde soms bijna uit elkaar. Theatergroep Kwatta speelt het eerste deel van een spannend familie-avontuur dat vier jaar gaat duren. Bomvol liedjes, livemuziek en poppen.

tekst en regie: Josee Hussaarts | compositie: Rogier Bosman | spel: Gustav Borreman, Joost Dekker, Suzanne Heijdra, Korneel de Francq, Marieke van Leeuwen, Roben Mitchell, Jade Olieberg, Lieneke Le Roux en Lena Stallinga | muziek: Het Nationaal Jeugd Orkest | decor en kostuums: Barbara Kroon | poppen: Siem van Leeuwen

Wat vindt de pers van deze voorstelling?

★★★★ Theaterkrant

“Met al deze ingrediënten en de uitstekende cast heeft deze familie alles in zich om vier jaren te blijven boeien en verrassen.”

★★★★ Kidsweek

Lees hier de volledige recensie van Kidsweek

Zapp Theaterprijs 2018

Jurylid Raúl van de Zapp Theaterprijs 2018 geeft De Familie van Nielie een 8! “Ik hou veel van orkesten, omdat er veel instrumenten tegelijk spelen, dat vind ik heel mooi klinken.”
Lees hier de hele recensie van Raùl