De Jeugd Van Tegenwoordig

+ support: Cartiez
Datum
do 7 december 2017
Tijdstip
20:00
Locatie
De Oosterpoort, Grote zaal
“Oh nee he. Daar zijn ze weer. Ze hebben je veel te lang niet gezien. Kom dichterbij. Vjeze, Wiwa, Yayo en natuurlijk Bas Bron aka Broncolélé; ze hebben je gemist. Ze steken de hele stad in de fik. Let’s go.” De Jeugd Van Tegenwoordig komt terug naar De Oosterpoort en je hoeft niet lang meer op ze te wachten. Op donderdag 7 december staan ze in de Grote Zaal. Leuk!

De doorbraak

Tien jaar geleden zette De Jeugd Van Tegenwoordig zichzelf met Watskeburt in één oerknal op de kaart. Het kon niet anders; Watskeburt zou al snel doorstoten naar de nummer 1-positie van de hitlijst. Voorjekijkendoorlopen was de volgende hit die klaarstond en ook daarna bleven de successen niet uit.

Nog steeds aan de top

Inmiddels zijn we een decennium en vele hits verder. De DJVT is één van de grootste Nederlandse acts. Daarnaast is de sound van De Jeugd Van Tegenwoordig talloze keren gekopieerd, in binnen- en buitenland.

De Jeugd Van Tegenwoordig

Ook live heeft De Jeugd een indrukwekkende reputatie. Zowel op festivals als in zalen komen ze tot hun recht en weten ze er voor bezoekers een onvergetelijke avond van te maken. Het is dan ook niet vreemd dat ze award na award binnenslepen. In 2011 werd de Popprijs prooi voor De Jeugd Van Tegenwoordig.

Support

De show van De Jeugd Van Tegenwoordig is in de koude maand december en daarom komt niemand minder dan Cartiez voorafgaand aan hun show wat hitte brengen. De man die te boek staat als één van de grootste talenten van Nederland is support-act op de 7e!

Nieuwe show

De jongens van De Jeugd blijven productief. Ze hebben al 5 albums en vele hits, zoals Manon, Get Spanish en Sterrenstof op hun naam staan. Toch lijkt het er sterk op dat ze iets nieuws in petto hebben voor hun optreden op 7 december in De Oosterpoort. Kortom: Ja Natúúrlijk, haal je tickets voor het concert op 7 december!

De kaartverkoop start woensdag 11 oktober om 12:00 uur.

Website De Jeugd Van Tegenwoordig

Let op: vrije sta- en (een beperkt aantal) zitplaatsen.