DI-RECT + support: Someone

Clubtour 2018
Datum
wo 9 mei 2018
Tijdstip
20:00
Locatie
De Oosterpoort, Kleine zaal

Pop van eigen bodem
Elk seizoen de grootste namen uit de Nederlandse pop!
Bekijk hier het gehele aanbod Pop van eigen bodem.

DI-RECT komt naar De Oosterpoort met de clubtour Rolling with the Punches. In het najaar van 2017 verscheen het nieuwe album Rolling with the Punches. De release van dit voor een Edison genomineerde album, werd onlangs gevierd met de bands grootste clubshow tot nu toe in de AFAS Live. Op 9 mei zijn ze te zien in Groningen.

Rolling with the Punches

Voor DI-RECT is het door de jaren heen ‘vanzelfsprekend’ geweest om on the road te zijn. Na de ‘one of’ show van afgelopen najaar in AFAS Live was het dan ook snel duidelijk dat de band met deze show het land in wilde. Op vrijdag 6 april wordt de clubtour door het land afgetrapt in Maastricht. De band is op 9 mei te zien in De Oosterpoort Groningen.

Rolling with the Punches werd onlangs genomineerd voor een Edison Rock met een klinkend jury rapport: “Grensoverschrijdende, toekomstbepalende plaat van een groep die zichzelf al meerdere malen opnieuw uitvond. De disco op dit album, de soul, de R&B: prachtige verrijkingen van hun rockziel. Rauw en inspirerend.”

Volgende stap

“Vanaf vorige zomer stond alles in het teken van de AFAS show, de voorbereiding is heel intensief. Als alles op de avond zelf samen komt geeft dat een waanzinnige kick. Alleen de volgende ochtend word je wakker en dan is de vraag: wat nu? Al snel was het plan geboren om met deze show op pad te gaan.” (Bas van Wageningen)

DI-RECT zal met een 9-koppige band het podium in de clubs betreden. Afgelopen jaar werkte de band voor het eerst met uitgebreide visuals. Dit experiment smaakte naar meer en zal zeker ook worden doorgevoerd tijdens de clubtour.

“De uitdaging is om het voor zowel onszelf als het publiek spannend te houden. Nieuwe tracks veranderen ook de kijk op je oude repertoire en zo blijft alles continu in beweging.” (Marcel Veenendaal)

Bekijk ook de website van DI-RECT.

Let op: uitsluitend vrije sta- (en een beperkt aantal) zitplaatsen.

Tickets: via this website, our box offices, local record store Plato and Ticketmaster.nl