De Jeugd van Tegenwoordig

Datum
do 22 februari 2018
Tijdstip
21:00
Locatie
Simplon, Boterdiep 69, 9712 LK Groningen

Prijstabel voor De Jeugd van Tegenwoordig

Ongeplaceerd

Normaal € 25.00
Normaal
Ongeplaceerd € 25.00

Prijs inclusief servicekosten
Exclusief transactiekosten: € 1 (e-tickets) of € 3 (tickets per post)

Pop van eigen bodem
Elk seizoen de grootste namen uit de Nederlandse pop!
Bekijk hier het gehele aanbod Pop van eigen bodem.

Tickets voor deze exclusieve show zijn vanaf 29 december om 10:00 uur alleen fysiek te koop bij Plato. Deze zijn dus niet online verkrijgbaar. Maximaal 2 kaarten per persoon.

Mini-tour

Voor wie ze heeft Gemist in De Oosterpoort: niet getreurd! Er komt nog meer nieuwe muziek aan van De Jeugd en ze bieden liefhebbers een unieke, eenmalige kans. De heren gaan underplayen! Je leest het goed, met je neus er bovenop. Of erin. Een volwaardige, landelijke tour in slechts 4 kleine podia, waaronder Simplon.

De mini-tour gaat naast Simplon in Groningen ook langs Rotown in Rotterdam, Area 51 in Eindhoven en Merleyn in Nijmegen. Zo klein ga je deze giganten niet meer zien, dus hier moet je bij zijn. Er zijn twee opties: slapen voor de deur of later je ogen uitkrabben van ellende dat je achter het net hebt gevist…

Tickets

Er zijn voor deze shows alleen hardcopy tickets verkrijgbaar, er zal geen online kaartverkoop zijn. Per persoon zijn maximaal twee tickets beschikbaar. De kaartverkoop voor de show in Simplon start vrijdag 29 december om 10:00 uur bij muziekwinkel Plato, Oude Ebbingestraat 41, Groningen.

Let op: alleen vrije staplaatsen.

Website De Jeugd van Tegenwoordig