Doe Maar

Er verandert NIX
Datum
ma 22 oktober 2018
Tijdstip
20:30 Tijdschema
Locatie
De Oosterpoort, Grote zaal

Tijdschema

17:00Restaurant Tromp open
19:30Zaaldeuren open
20:30Aanvang concert

Tijden onder voorbehoud.

Pop van eigen bodem
Elk seizoen de grootste namen uit de Nederlandse pop!
Bekijk hier het gehele aanbod Pop van eigen bodem.

Dit jaar bestaat de Nederpop band Doe Maar 40 jaar. Om dat te vieren gaat de band op een uitgebreide clubtour onder de titel Er verandert NIX. Op 22 oktober staan ze in de Grote Zaal van De Oosterpoort in Groningen.

De kaartverkoop voor het concert start op vrijdag 2 maart om 10.00 uur alleen via ticketmaster.

Samen in clubjes

“We begonnen samen in clubjes en het is een onwaarschijnlijk voorrecht om diezelfde clubs 40 jaar later weer aan te doen.”, aldus Henny Vrienten. Doe Maar ontketende begin jaren tachtig een ware rage in Nederland die vergelijkbaar was met die van The Beatles in hun hoogtijdagen.

Niets verandert echt

Doe Maar scoorde vele grote hits als Doris Day, Is Dit Alles, De bom, 1 Nacht Alleen en Pa. Ernst Jansz: “Toen wij ooit in Neerkant vol enthousiasme een Nederlandstalig bandje begonnen, hadden wij geen idee van het ongelofelijke avontuur dat ons te wachten stond. En als we nu, 40 jaar en een leven later, een liedje als De bom zingen, lijkt het of het waar is: niets verandert echt.”

Doe Maar

Doe Maar is een van de populairste popgroepen die Nederland gekend heeft en bestond aanvankelijk van 1978 tot 1984. Vanaf 2000 tourt de band zo nu en dan weer samen, maar stond daarbij meestal in grote hallen als De Kuip, Gelre- en Ziggo Dome.

Nu staan ze net zo dicht op het publiek als toen ze net begonnen; Er verandert NIX.

Kijk op de website van Doe Maar voor meer informatie over de tour.

Let op: vrije sta- en (een beperkt aantal) zitplaatsen.