Dries Roelvink

1 recensie
Datum
vr 24 mei 2019
Tijdstip
20:30
Locatie
De Oosterpoort, Kleine zaal

Prijstabel voor Dries Roelvink

Ongeplaceerd

Normaal € 25,58
Normaal
Ongeplaceerd € 25,58

Prijs inclusief € 3,08 servicekosten
Exclusief transactiekosten: € 1 (e-tickets) of € 3 (tickets per post)

Pop van eigen bodem
Elk seizoen de grootste namen uit de Nederlandse pop!
Bekijk hier het gehele aanbod Pop van eigen bodem.

JA JA, IK KOM….

Op 10 september verraste Dries Roelvink vriend en vijand met een optreden in de beroemdste poptempel van Amsterdam. Paradiso werd voor 1 keer omgetoverd tot een tot de nok toe uitverkocht ‘Paradriso’. Van Jordanese smartlap, eigen repertoire, meezingers en Hazes tot aan Tom Jones, soulmedleys, David Bowie en Rolling Stones. Alles wat Dries gedurende zijn carrière inspireerde komt in een fantastische avond aan bod. Publiek en zanger genieten met volle teugen. De avond vliegt voorbij en de energie en het enthousiasme die de show bij de opgetogen Roelvink losmaakt ontlokt hem de uitspraak: ”Wow, dit is wat anders dan Carré, Gaypride of studentenhuis, dit is verslavend, ik wil op tour!”

Maak je daarom op voor een avond onvervalste Roelvink glamour op vrijdag 24 mei: doe een ticket in je pocket, fix een feestoutfit, schraap je meezingkeeltje en begin met: ”ja ja ik kom…”

IK KOM ER AAN!

Let op: enkel sta- en (een beperkt aantal) zitplaatsen beschikbaar

Website Dries Roelvink

Wat vindt de pers van deze voorstelling?

★★★★ Showrecensie: Dries Roelvink in Paradiso door NRC

”Dries Roelvink live is Hazes 3.0: een vrolijke maar nooit platte parade van meezingers en levensliederen voor alle generaties.” Lees hier de volledige recensie.