Eva Crutzen

Opslaan als 4 recensies
Datum
wo 15 mei 2019
Tijdstip
20:15
Locatie
De Oosterpoort, Kleine zaal

Prijstabel voor Eva Crutzen

Ongeplaceerd

Normaal € 15,43
Normaal
Ongeplaceerd € 15,43

Prijs inclusief € 3,19 servicekosten
Exclusief transactiekosten: € 1 (e-tickets) of € 3 (tickets per post)

“Prachtig theater” (NRC *****)

“Onbeschaamde Eva Crutzen nestelt zich definitief in de kopgroep van het Nederlands cabaret. Gaat dat zien!” Met haar programma ‘Opslaan Als’ pakte Eva Crutzen de recensent van het Algemeen Dagblad – en belangrijker nog: het publiek – volledig in. De jonge ster aan het cabaretfirmament straalt met haar energieke verschijning, goede grappen en talent voor typetjes. ‘Opslaan Als’ is een persoonlijk programma over herinneringen: waarom onthoud je de teksten van Ruth Jacott, maar vergeet je de geur van iemand die er niet meer is. Er wacht je een flitsende show met een levendige verzameling sketches, verhalen, personages en liedjes, ondersteund met vette beats, underscores en videoprojectie. Ook NRC Handelsblad gaf vijf sterren: “Prachtig theater.”

 

regie: Wimie Wilhelm | tekst en spel: Eva Crutzen

Wat vindt de pers van deze voorstelling?

★★★★★ NRC Handelsblad

“Juist door het persoonlijke aan het kolderieke te verbinden, is Crutzen tegelijkertijd grappig en ontroerend. Daarbij houdt ze zich nergens in en dat maakt ‘Opslaan Als’ tot prachtig theater. (…) Hier is het vooral de mens in al haar stunteligheid en onvolkomenheden die Crutzen ten tonele voert, en dat doet ze fantastisch.”

★★★★★ AD

“Onbeschaamde Eva Crutzen nestelt zich definitief in kopgroep Nederlands cabaret.”

★★★★ Theaterkrant

“Ze is grappig, energiek en een sterke performer. Dat maakt haar een comedian die je wilt blijven volgen en waarvan je hoopt dat ze nog een lange carrière voor zich heeft.”

★★★ de Volkskrant

“Dit zijn weer een paar echte Eva Crutzen-scènes: verrassend, modern vormgegeven en energiek gespeeld”