Het Nationale Theater

Onze straat
Datum
di 23 april 2019
Tijdstip
20:15
Locatie
Stadsschouwburg

Prijstabel voor Het Nationale Theater

Ongeplaceerd

Normaal € 25,71
CJP/Collegekaart € 12,86
Normaal CJP/Collegekaart
Ongeplaceerd € 25,71 € 12,86

Prijs inclusief € 3,19 servicekosten
Exclusief transactiekosten: € 1 (e-tickets) of € 3 (tickets per post)

Deze voorstelling is onderdeel van de reeks in de Stadsschouwburg met als thematiek maatschappelijke verbondenheid. Bekijk alle voorstellingen.

Het theater als straatfeest! Het publiek zit op het podium rondom de acteurs en leeft mee met het leven van de bewoners in een straat en al hun lief en leed. Tussen de scènes en na afloop van de voorstelling staan tafels gereed met hapjes en drankjes.

Regisseur Daria Bukvic zet de Stadsschouwburg in als locatie voor een straatfeest op het toneel. Het publiek zit op een speciaal gebouwde tribune rondom de acteurs. Het ontroerende verhaal, het ontregelende effect van een intieme voorstelling op het toneel in een verder lege schouwburg en de georkestreerde ontmoetingen van bezoekers tussen de scènes, zorgen voor een bijzondere theaterbelevenis. In drie grote scènes wordt twaalf jaar lief en leed tussen de bewoners van een straat ergens in Nederland gespeeld. Tussen de scènes door en na afloop van ‘Onze Straat’ worden hapjes en drankjes uitgedeeld. Reserveer op tijd voor het straatfeest, want de capaciteit is beperkt!

tekst: Nathan Vecht | regie: Daria Bukvić | met: Scott Beekman, Leòn Ali Cifteci, Joy Delima, Tamar van den Dop, Antoinette Jelgersma, Yela de Koning, Mark Lindeman, Nazmiye Oral, Bram Suijker, Romana Vrede, Stefan de Walle