Hippe Gasten

Datum
za 23 maart 2019
Tijdstip
14:00
Locatie
De Oosterpoort, Binnenzaal

Prijstabel voor Hippe Gasten

Ongeplaceerd

Normaal € 11.50
Normaal
Ongeplaceerd € 11.50

Prijs inclusief € 1.50 servicekosten
Exclusief transactiekosten: € 1 (e-tickets) of € 3 (tickets per post)

K3 te kinderachtig? Dan is de band Hippe Gasten zeker iets voor jou! Speciaal voor kinderen vanaf 7 jaar komen de Hippe Gasten naar Groningen voor een spetterend concert op zaterdag 23 maart 2019 om 14.00 uur. Leuke liedjes met mooie gitaarsolo’s en stevige drumpartijen, wat wil je nog meer?

De Hippe Gasten zijn zo flexibel als Barbapapa en spelen al meer dan 10 jaar op scholen, in theaters en zelfs op festivals in China. Ze hebben sinds kort ook een eigen vlog, waarin heel veel kinderen worden geïnterviewd. In de vlog zie je goed hoe rock ‘n’ roll de Hippe Gasten en hun publiek zijn.

Tonnie van Tegenover
Op het repertoire staat natuurlijk de hit Tonnie van Tegenover (nummer 8 naast ome Kees. Ze was vroeger een zeerover, maar nu wast ze wc’s). Maar ook andere liedjes zoals Een beetje Pippi, Beroemd Zijn en Zonnebril van Gucci komen voorbij.

En speciaal voor iedereen die wel eens bloost, is daar het nummer Ik heb liever niet dat je naar me kijkt met de tekst: “Ik heb liever niet dat je naar me kijkt. Want dan krijg ik rooie wangen. En dat wil ik niet!”

Ook leuk voor volwassenen
En wie dacht dat Hippe Gasten alleen leuk is voor kinderen, heeft het mis. Want ook volwassenen genieten van de muzikale en theatrale fratsen van deze band. Kortom, een perfect instapconcert voor de jongste rock ‘n’ roll liefhebbers en de nieuwe generatie muzikanten.

Bekijk ook de website van Hippe Gasten.

Zang: Jon van den Elsen
Gitaar: Daan Koch
Toetsen: Maurice Cramer
Basgitaar: Richard Wallenburg
Drums: Björn van den Boom