Lunchconcert: Hanke Scheffer & Lieke van Oostenbrugge

Datum
wo 25 oktober 2017
Tijdstip
12:00
Locatie
Het Café

Klassiek lunchconcert door Hanke Scheffer & Lieke van Oostenbrugge Het Café van De Oosterpoort

Muzikaal middagmaal

Aanstormend klassiek muziektalent zit (bijna) iedere woensdag voor u klaar in Het Café in De Oosterpoort om uw middagmaal muzikaal te omlijsten. De lunchconcerten worden in samenwerking met het Noord Nederlands Orkest georganiseerd. Deze woensdag wordt het klassieke lunchconcert uitgevoerd door Hanke Scheffer & Lieke van Oostenbrugge.

Lieke van Oostenbrugge(1992) studeerde klassieke zang bij Harry van Berne aan het ArtEZ Conservatorium te Zwolle. Tijdens haar studie nam ze deel aan verschillende masterclasses van onder andere Margreet Honig en Jard van Nes. Lieke zong als soliste bij een percussie ensemble en verschillende koren. Zo was ze te horen in de requiems van Fauré, Duruflé en Rutter en zong ze in verschillende Bach- en Telemann cantates. Tevens maakt Lieke deel uit van het vocaal ensemble EVA.

Hanke Scheffer(1994) begon op 9 jarige leeftijd met piano spelen. In 2016 heeft ze haar diploma voor de Bachelor Klassiek piano behaald aan het ArtEZ conservatorium bij Frank Peters. Dit jaar is zij begonnen aan haar masterstudie bij Frank van de Laar. Ze verzorgt regelmatig concerten met het Odayin trio en het piano duo Laverman&Scheffer.

Als duo volgden Lieke en Hanke verschillende masterclasses bij onder andere Massimo Cottica, Marien van Nieukerken, Thomas Oliemans en Irene Maessen. Zij verzorgden liedrecitals met op het programma zeer uiteenlopend repertoire, van componisten als Schubert, Respighi, Brahms, Ullmann en Zemlinsky.

Gratis toegang

De toegang is gratis en u hoeft niet te reserveren.

Let op: Er is geen horecavoorziening tijdens de lunchconcerten.Het staat u uiteraard geheel vrij om uw eigen meegebrachte eten en drinken te nuttigen tijdens deze concerten.

Programma
Lees hier alvast het programma.