Maaike Ouboter

+ support: Anna Rune 1 recensie
Datum
zo 2 december 2018
Tijdstip
20:00 Tijdschema
Locatie
De Oosterpoort, Kleine zaal

Tijdschema

17:00Restaurant Tromp gaat open
19:00Zaaldeur gaat open
20:00Aanvang support
20:45Aanvang concert

Alle tijden onder voorbehoud

Pop van eigen bodem
Elk seizoen de grootste namen uit de Nederlandse pop!
Bekijk hier het gehele aanbod Pop van eigen bodem.

Als uit het niets scoorde singer-songwriter Maaike Ouboter een enorme hit met Dat Ik Je Mis, na haar auditie voor de Beste Singer-Songwriter van Nederland.  ‘Wat nu?‘ is de vraag die Maaike zichzelf vorig jaar na haar doorbraak in 2013 stelde. Wat nu, na het overweldigende succes van Dat Ik Je Mis, het debuutalbum En Hoe Het Dan Ook Weer Dag Wordt, de clubtour, theatertours en de festivals die volgden. Haar nieuwe album, Vanaf Nu Is Het Van Jou, is het antwoord op die vraag.

Maaike Ouboter, verhalenverteller

Na die achtbaan nam Maaike Ouboter de tijd om stil te staan, om na te denken en om inspiratie op te doen voor nieuwe liedjes. Door vervolgens te praten met allerlei – voor haar onbekende – mensen en te luisteren naar hun persoonlijke verhalen. “Want iedereen heeft een verhaal. En dat wilde ik horen, en bovendien ontdekken wat het met mij zou doen.” Deze bijzondere ontmoetingen vormen de basis voor Vanaf Nu Is Het Van Jou.

Luister. Voel. Vind er wat van. Vanaf nu is het van jou.

Maaike Ouboter verwerkte de verhalen, maakte ze zich vervolgens eigen en is nu klaar om ze weer door te geven. Op 2 december presenteert ze haar nieuwe album in De Oosterpoort.

Luister, voel, vind er wat van; vanaf nu is het van jou.

Support: Anna Rune

Anna Rune groeide op in een klassiek nest met ouders die als altviolist en fluitiste de wereld over tourden. Echter begon Rune zich al snel te realiseren dat haar passie lag in het creëren en uitvoeren van haar eigen muziek, iets dat verre van klassiek is. Rune heeft zich ontpopt tot Belgische singer-songwriter en weet door haar achtergrond mooie popliedjes met een unieke twist over te brengen op het publiek. Een mix van triphop, neoklassiek, R&B, elektronica en indiepop.

Website Maaike Ouboter

Website  Anna Rune

Let op: uitsluitend vrije zitplaatsen.

Wat vindt de pers van deze voorstelling?

★★★★ Recensie Maaike Ouboter

“Eén keer luisteren naar Maaike Ouboters teksten is niet genoeg..”

Lees de volledige recensie via Volkskrant.nl