Maas Theater en Dans

Hallo familie (8+) 2 recensies
Datum
za 9 februari 2019
Tijdstip
19:30
Locatie
Stadsschouwburg

Prijstabel voor Maas Theater en Dans

Eerste rang

Normaal € 15,43

Tweede rang

Normaal € 12,34

Derde rang

Normaal € 10,80

Vierde rang

Normaal € 7,71

Vijfde rang

Normaal € 4,11
Normaal
Eerste rang € 15,43
Tweede rang € 12,34
Derde rang € 10,80
Vierde rang € 7,71
Vijfde rang € 4,11

Prijs inclusief € 3,60 servicekosten
Exclusief transactiekosten: € 1 (e-tickets) of € 3 (tickets per post)

Over ouders en andere wonderlijke wezens

Het is druk in huis. Vader en moeder vieren feest, oma is op bezoek om op te passen. De nacht is lang en jij kan niet slapen. Maar dit avontuur lijkt wel een droom, met poppen die tot leven komen, een woeste zee in je slaapkamer en een buurman die verandert in een ijsbeer. En wie is toch dat groene mannetje? Hierna ga je heel anders naar je familie kijken.

Hallo familie is een wonderlijk warme voorstelling, een cartooneske optocht met veel grappige en onverwachte gasten. Via de ogen van een kind zie je een familie die steeds vreemder en vrolijker wordt. Een dromerige dans- en theatermix van de makers van Liefde. Liefde won de Gouden Krekel 2017 en was genomineerd voor de VSCD Mimeprijs. “Herkenbaar, aanstekelijk en bovenal hartverwarmend” aldus de Mimejury. Nu kiest Merkx voor het thema familie, een terugkerend thema in haar werk.

 

concept en regie: Moniek Merkx | muziek: Joop van Brakel | choreografie: Art Srisayam | spel: Marieke Dermul, Gihan Koster, Hali Neto, Freek Nieuwdorp, Jurriën Remkes, een oma en een kind

Wat vindt de pers van deze voorstelling?

Theaterkrant

“Dat doen ze op een voor Maas theater en dans kenmerkende manier: wervelend, kleurrijk en muzikaal. Spel en dans, tekst en fysiek zijn gelijkwaardig. De zeven professionele spelers hebben ieder een heel verschillende kracht.”

★★★★ De Volkskrant

“Fantastisch zijn de hippe glitterkostuums, de cartooneske pruiken, de ravissante dierenmaskers.”