MATZER Theaterproducties

Alone@Home (8+) 1 recensie
Datum
za 2 februari 2019
Tijdstip
19:30 - 21:25
Locatie
Stadsschouwburg

Prijstabel voor MATZER Theaterproducties

Eerste rang

Normaal € 19,54

Tweede rang

Normaal € 15,94

Derde rang

Normaal € 13,37

Vierde rang

Normaal € 9,77

Vijfde rang

Normaal € 5,14
Normaal
Eerste rang € 19,54
Tweede rang € 15,94
Derde rang € 13,37
Vierde rang € 9,77
Vijfde rang € 5,14

Prijs inclusief € 3,60 servicekosten
Exclusief transactiekosten: € 1 (e-tickets) of € 3 (tickets per post)

Doldwaze winterkomedie

Met ‘Alone@Home’ hebben we het perfecte winteruitje voor de hele familie in huis. Want jong en oud zullen zeker smullen van deze verrukkelijke komedie met slapstick, aanstekelijke livemuziek, spannende stunts én natuurlijk een vette knipoog naar de bijna gelijknamige filmklassieker uit 1990.

Twee kinderen zijn alleen thuis, wanneer twee stuntelige criminelen (o.a. Joep Onderdelinden) op slinkse wijze hun huis proberen binnen te dringen. Lukt het onze heldhaftige kinderen om de boeven te slim af te zijn met valstrikken en boobytraps? Een geräuschmacher (Eddie B. Wahr) schept op het toneel met huis-, tuin- en keukengerei een fantastisch geluidsdecor, ondersteund door live musici met heerlijke liedjes van Gouden Kalf winnaar Helge Slikker.

script: Lucas de Waard en Daan Windhorst | regie: Madeleine Matzer | spel: Joep Onderdelinden, Eddie B. Wahr, Merel Pauw e.a. | composities: Helge Slikker

Wat vindt de pers van deze voorstelling?

I Love Theater

“De voorstelling is vanaf de eerste minuut grappig en leerzaam. De fantastische livemuziek en een geräuschmacher (Eddie B. Wahr) met huis-, tuin- en keukengerei geven een extra dimensie aan de voorstelling.”