Miss Montreal

+ support: Inge van Calkar 1 recensie
Datum
vr 13 april 2018
Tijdstip
20:00
Locatie
De Oosterpoort, Grote zaal

Prijstabel voor Miss Montreal

Ongeplaceerd

Normaal € 23.00
Normaal
Ongeplaceerd € 23.00

Prijs inclusief € 3.00 servicekosten
Exclusief transactiekosten: € 1 (e-tickets) of € 3 (tickets per post)

Pop van eigen bodem
Elk seizoen de grootste namen uit de Nederlandse pop!
Bekijk hier het gehele aanbod Pop van eigen bodem.

Miss Montreal, de band rondom frontvrouw Sanne Hans, komt dit voorjaar weer naar Groningen! Gewapend met nieuwe muziek en bergen liefde voor haar fans, wordt dit gegarandeerd een night to remember.

The voice of Sanne
Sanne ken je natuurlijk van DWDD en als coach van The Voice of Holland, waar ze samen met Anouk, Waylon en Ali B nieuw Nederlands talent ontdekt. Met haar spontaniteit en aanstekelijk enthousiasme weet ze zowel op tv als tijdens haar eigen live optredens altijd te verrassen.

Nieuwe EP
Naast al haar televisiewerk verliest Sanne Hans haar eigen muziek gelukkig nooit uit het oog. In 2008 werd Miss Montreal gelanceerd door Giel op 3FM en sindsdien is de band niet meer te stoppen. Met een hele reeks albums en ontelbaar veel optredens in kleine zalen, op grote festivals en in het theater, is dit absoluut een band om live mee te maken.

Luister naar de nieuwe single A Million Ways en je weet weer waar haar imago als één van de beste songwriters van Nederland vandaan komt. Dit gaat ze ongetwijfeld kracht bijzetten in de nieuwe clubtour!

Onmeunig lekker
Dat Miss Montreal fan is van bier steekt ze niet onder stoelen of banken. Na een The-Voice-feestje leidde dit zelfs per ongeluk tot een paar gebroken ribben. Maar dat weerhoudt haar er niet van om zelf ook een stevig feestje neer te zetten. Ze organiseert namelijk het festival BIERPOP in haar geboorteplaats Hardenberg. Want wat hebben bier en goede muziek gemeen? Het is allebei ONMEUNIG LEKKER.

Lang verhaal kort; kom gezellig naar het Miss Montreal concert op 13 april in Groningen. Miss het niet!

Support Inge Van Calkar
Altijd gekleed in het wit, met een bijpassende witte Fender Jazzmaster als finishing touch, is Inge van Calkar op een nooit eindigend avontuurlijk pad, met het mixen van popliedjes, gitaren en elektronica. Op deze gebogen hobbelige weg kruist ze paden met mensen als PJ Harvey, Garage en Dua Lipa.

Inge heeft deelgenomen aan talentenjacht ‘The Best Singer Songwriter of the Netherlands’ op de Nederlandse publieke omroep VARA. Voor dezelfde omroep is ze verschenen op de populaire dagelijkse talkshow DWDD. Haar nieuwe single zal uitkomen in januari 2018, gevolgd door een EP met vier nummers in het nieuwe jaar. Een album verschijnt in de tweede helft van 2018.

Let op: vrije sta- en (een beperkt aantal) zitplaatsen.

Zie ook de website van Miss Montreal.

Wat vindt de pers van deze voorstelling?

Albumrecensie Algemeen Dagblad

“Met Miss Montreal heeft Sanne Hans al tien jaar lang elk jaar een hit.”

Lees het volledige verslag/recensie op de site van het AD