My First Festival

met o.a. Maan, Afterpartees, Frank Groothof en meer!
Datum
za 29 december 2018
Tijdstip
11:00
Locatie
De Oosterpoort

Prijstabel voor My First Festival

Ongeplaceerd

Normaal € 17.00
Kinderen 2 - 12 jaar € 14.00
Gezinsticket (5 personen per ticket) € 54.00
Normaal Kinderen 2 - 12 jaar Gezinsticket (5 personen per ticket)
Ongeplaceerd € 17.00 € 14.00 € 54.00

Prijs inclusief € 2.00 servicekosten
Exclusief transactiekosten: € 1 (e-tickets) of € 3 (tickets per post)

Koop een gezinsticket en krijg extra voordeel! (Geldig voor max. 5 gezinsleden)

Het allerleukste familie uitje van de hele kerstvakantie

Op 29 december is het weer zo ver: My First Festival! Na drie spetterende en supercoole edities komt het leukste festival van Groningen weer naar De Oosterpoort. Wat is er leuker dan het eerste festival van je kind samen met het hele gezin te beleven? De Oosterpoort verandert in een groot feestelijk circus waar je niet alleen naar muziek kunt luisteren maar zelf ook aan de slag gaat. Hier kom je van alles tegen: rappers en kinderliedjes, muziektheater en verhalenvertellers. En vriendjes natuurlijk. Met een gezinsticket ben je voordelig uit.

Op het allerleukste familiefestival van Nederland zijn ook de allerkleinsten van harte welkom. Neem je kleine broertje, je zusje, je opa en je oma en – vooruit dan – je vader en je moeder mee naar Groningen. Als hij of zij nog geen 2 jaar is, is het nog gratis ook.

Maan
Maan pakte op 18-jarige leeftijd de winst bij The Voice of Holland and a star was born! Afgelopen voorjaar speelde ze De Oosterpoort al plat in de Kleine Zaal, stond ze te shinen op Noorderslag en nu komt ze naar My First Festival.

Suzan & Freek
Je hebt ze vast al eens voorbij zien komen op je Facebook-tijdlijn: de ‘koning en koningin van de covers’ plaatsen wekelijks een nieuwe cover op Facebook in hun rubriek ‘De Minuut’. Suzan & Freek coveren liedjes uit vrijwel elk genre op een volledig eigen wijze, met alleen een akoestische gitaar. Op My First Festival komen ze de sterren van de hemel spelen!

Afterpartees
Eerder stond de band op festivals als Best Kept Secret, Pinkpop en Lowlands. Het enige festival wat er nog ontbreekt aan dat rijtje is…. My First Festival. En daar komt nu verandering in! Samen met de Afterpartees gaan we lekker ravotten op muziek en misschien zelfs wel de tent afbreken. Doe je ook mee?

Akwasi
Akwasi is een creatieve duizendpoot, maar vooral een verhalenverteller. Of hij dat nu doet in een rap, gedicht of televisieprogramma: hij wil inspireren, fascineren en prikkelen. Met woorden. En dat komt hij doen op My First Festival.

Ridder Florian door Frank Groothof
Veel ouders en kinderen hebben al heel wat van Frank Groothof mogen leren door zijn verschijningen in Het Klokhuis en Sesamstraat. Op My First Festival speelt Frank zijn intieme voorstelling Ridder Florian, een theateravontuur vol muziek! Floris wil graag ridder zijn, draken verslaan en prinsessen redden. Daarom gaat hij op avontuur, helemaal in z’n eentje…

Varkentje Rund
Varkentje Rund, het domste varkentje bekend van televisie (Het Klokhuis!) komt terug naar My First Festival. Korte verhaaltjes en liedjes door Michiel Hoving op gitaar.

En nog veel meer!