NITS

1 recensie
Datum
vr 22 december 2017
Tijdstip
20:30
Locatie
De Oosterpoort, Kleine zaal

Pop van eigen bodem
Elk seizoen de grootste namen uit de Nederlandse pop!
Bekijk hier het gehele aanbod Pop van eigen bodem.

NITS

NITS staat al veertig jaar synoniem voor eigenzinnige en originele muziek, waarbij alles draait om het liedje. Met een carrière van meer dan 40 jaar achter de boeg is de band echter nog steeds actueel.

Zo werkte NITS in 2016 onder andere mee aan de grootschalige jubileumproductie ‘TING’ van Scapino Ballet in de Ferro Dome, een unieke locatie in het Rotterdamse havengebied. Niet alleen de voorstellingen kregen enorm veel belangstelling, maar in samenwerking met het balletensemble bleef de band ook interessant voor menig muziekliefhebber. Zo speelde de band samen met het Scapino een preview van ‘Ting’ op Lowlands en stonden ze op de Uitmarkt met ondersteuning van New Cool Collective. En daarnaast was er ook nog ruimte voor de hartverwarmende clubtournee ‘BRNO’.

Dit seizoen gaan Henk, Robert Jan en Rob opnieuw het theater in met nieuwe muziek en visuals om te doen waar ze al jaren lang goed in zijn: optreden! Wil jij hier bij zijn? Kom dan 22 december naar De Oosterpoort voor deze enerverende show.

Zie ook de website van NITS

Let op: uitsluitend vrije zitplaatsen

Tickets: via this website, our box office, local record store Plato and ticketmaster.nl

Wat vindt de pers van deze voorstelling?

★★★★ Albumrecensie Lust for Life

“Ik dacht dat we misschien niets nieuws meer zouden maken” – NITS

Lees de volledige recensie hier.