Oleta Adams

The Legacy Tour 2014
Datum
ma 3 februari 2014
Tijdstip
20:30 -
Locatie
De Oosterpoort

Kaartverkoop: kassa (ma t/m za van 12.00 tot 18.00 uur: 050 368 0 368) en website De Oosterpoort, Plato en ticketmaster.nl

Let op: uitsluitend vrije zitplaatsen. Op verzoek van de artiest is de bar tijdens het concert gesloten. 

Oleta Adams kennen velen nog van hits als ‘Woman in Chains’ en ‘Get Here’. Het zingen leerde de Amerikaanse domineesdochter in de kerk, de kunst van het entertainen door optredens in hotelbars. Dat was ook de plek waar ze werd ontdekt door de heren van Tears for Fears. Samen produceerden zij haar debuutalbum Circle of One die in 1990 vanuit het niets de platina status behaalde. In rap tempo stond deze predikantendochter aan de top van een nieuwe lichting zangeressen die soul en gospel nieuw leven binnen de R&B en pop inbliezen. Met een schitterende, soulvolle stem vertolkt ze hartverwarmende, intelligente nummers en sublieme covers. En dat alles in een setting die je meevoert naar de pianobars en hotellounges waar het voor deze superster ooit begon.

In 2009 verscheen haar laatste album Let’s Stay Here, een prachtig album met soulvolle jazz invloeden. Inmiddels heeft Adams meer dan tweeënhalf miljoen platen verkocht.

Op maandag 3 februari krijgt u een bijzondere kans om dit icoon van de soul, pop en gospelmuziek live op het podium van De Oosterpoort te zien en te horen.