Patrick Nederkoorn

Het komt nu wel heel dichtbij 3 recensies
Datum
wo 1 november 2017
Tijdstip
20:30 - 21:45
Locatie
USVA , Munnekeholm 10, 9711 JA Groningen

Energieke verteller
Patrick Nederkoorn is columnist voor ‘Met het Oog op Morgen’ en verbonden aan het cabaretteam van ‘Spijkers met Koppen’. In zijn tweede theatershow verweeft hij zijn persoonlijke leven met de actualiteit. Opgegroeid tussen afrikanenperkjes en zwarte kousen, vraagt hij zich af waarom zoveel mensen bang zijn voor de buitenwereld. Die vraag leidt tot een aanstekelijke en grappige voorstelling. Volgens NRC Handelsblad overtuigt Patrick “als gedreven, energieke verteller. Met zijn warme pleidooi voor hoop en vertrouwen. Met zijn tweede programma laat hij zien dat hij een cabaretier is om rekening mee te gaan houden.” Tevens is hij genomineerd voor de Neerlands Hoop, de cabaretprijs voor die veelbelovende theatermaker met het grootste toekomstperspectief!

regie: Pieter Bouwman

Wat vindt de pers van deze voorstelling?

★★★★ de Volkskrant

“Met zijn debuut-programma ‘Code Rood’ plaatste hij zich direct in de categorie ‘grote talenten’. Zijn tweede programma zet een vet uitroepteken achter die kwalificatie.”

★★★★ Cabaret.nl

“Mooi en goed doortimmerd persoonlijk relaas over onze angstcultuur waarin gelukkig ook veel valt te lachen.”

★★★ NRC Handelsblad

“Een fijnzinnig geschakeerde voorstelling met Nederkoorn als gedreven, energieke verteller. (…) Met zijn tweede programma laat Nederkoorn (1983) zien dat hij een cabaretier is om rekening mee te gaan houden.”