Rolf Sanchez

1 recensie
Datum
vr 29 maart 2019
Tijdstip
20:30
Locatie
De Oosterpoort, Kleine zaal

Prijstabel voor Rolf Sanchez

Ongeplaceerd

Normaal € 20.50
Normaal
Ongeplaceerd € 20.50

Prijs inclusief € 3.10 servicekosten
Exclusief transactiekosten: € 1 (e-tickets) of € 3 (tickets per post)

Rolf Sanchez is momenteel het grootste exportproduct van Nederland als het gaat om latin muziek. De ‘King of Dutch Latin’ scoorde hit na hit en komt op 29 maart 2019 naar De Oosterpoort voor een daverend concert. Of zoals Rolf Sanchez zelf omschrijft:

“Ik breng de latin sound-, en cultuur naar het theater en het dak gaat eraf. Samen met mijn liveband Latin Society en sexy danseressen belooft het een swingende show te worden.” 

Bekend van tv
Rolf Sanchez zong de sterren van de hemel tijdens The X Factor in 2011. Al snel daarna volgde meer grote tv-shows in de Dominicaanse Republiek, het land waar zijn moeder vandaan komt.

Dominicaanse doorbraak
Familie Sanchez was daar aanvankelijk op vakantie, maar al snel bleek dat er weinig tijd was voor ontspanning. Rolfs talent werd opgemerkt en hij rolde van de ene tv-show naar de andere. Al snel werkte hij samen met Guianko Gómez, de producer van salsa-icoon Marc Anthony.

Terug in Nederland
Vele uitverkochte shows in Midden-, en Latijns-Amerika volgden. Gelukkig komt Rolf Sanchez in 2019 terug naar Nederland om zijn fans hier te trakteren op de welverdiende latin vibes. Trek je mooiste dansschoenen maar uit de kast want El Sanchez komt Groningen op z’n kop zetten!

Zie ook de website van Rolf Sanchez

 

Wat vindt de pers van deze voorstelling?

Latin World over Rolf Sanchez

”Er is geen volharding die meer kracht kent, dan volharding die gedreven wordt door passie en daar bruist deze jonger zanger van. “Ik ben niet compleet als mens, als ik geen muziek maak.”, aldus Rolf Sanchez.” Lees hier de volledige recensie.