RONDÉ

Datum
zo 12 mei 2019
Tijdstip
20:00
Locatie
De Oosterpoort, Kleine zaal

Prijstabel voor RONDÉ

Ongeplaceerd

Normaal € 20,07
Normaal
Ongeplaceerd € 20,07

Prijs inclusief € 2,57 servicekosten
Exclusief transactiekosten: € 1 (e-tickets) of € 3 (tickets per post)

RONDÉ.

Met de single Run zette de Utrechtse indiepopband RONDÉ zich in 2014 op de kaart. Het vijftal scoorde met het nummer een 3FM Megahit en de band werd door het radiostation uitgeroepen tot Serious Talent. Frontvrouw Rikki Borgelt en haar mannen maken melodieuze pop, en binnen dat genre verkent de avontuurlijke band graag alle paden. Soul, rock, een pianoballad, dancebeats: het is allemaal te horen op hun debuutalbum RONDÉ (2017), met de heldere, doorleefde stem van Borgelt als verbindende factor. RONDÉ is overigens Spaans voor ‘samenkomen’, of zoals Rikki zegt: “Wij worden er blij van als we mensen samen kunnen brengen!”.

De muziek die ze maken ademt het zoekende levensgevoel en het nachtelijk dwalen van de moderne twintiger. Nieuwe stijlen en genres uitproberen, dat doet het vijftal graag. Een groot publiek aanspreken met kwalitatief hoogstaande geloofwaardige muziek.

In 2017 brachten ze hun debuutalbum uit. De single Naturally werd NPO Radio 2 Top Song en Why Do You Care werd na Run en We Are One de derde 3FM Megahit op rij voor de band. Dit resulteerde in optredens op grote festivals als Lowlands, Concert at SEA en Mysteryland. Na een uitverkochte clubtour in het najaar van 2018 staat 2019 in het teken van het nieuwe album, waarvan de eerste single Calling je niet kan zijn ontgaan! Eerst een voorproefje op Noorderslag en daarna op 12 mei hun eigen show in De Oosterpoort.

 

Check ook de website van RONDÉ

Let op: vrije sta- en (een beperkt aantal) zitplaatsen