Ronnie Flex & Deuxperience

2 recensies
Datum
vr 1 maart 2019
Tijdstip
20:00 Tijdschema
Locatie
De Oosterpoort, Grote zaal

Tijdschema

17:00Restaurant Tromp open
19:00Zaaldeuren open
20:00Aanvang programma

Alle tijden onder voorbehoud

Prijstabel voor Ronnie Flex & Deuxperience

Ongeplaceerd

Normaal € 26,22
Normaal
Ongeplaceerd € 26,22

Prijs inclusief € 3,08 servicekosten
Exclusief transactiekosten: € 1 (e-tickets) of € 3 (tickets per post)

Pop van eigen bodem
Elk seizoen de grootste namen uit de Nederlandse pop!
Bekijk hier het gehele aanbod Pop van eigen bodem.

Ronell Langston Plasschaert, inmiddels in heel Nederland beter bekend als Ronnie Flex, komt naar De Oosterpoort. Op vrijdag 1 maart 2019 staat deze hitmachine samen met Deuxperience in de grote zaal om een flitsende show neer te zetten.

Multi platina hits

Ronnie Flex is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een veelzijdige artiest die heerlijk dansbare tracks produceert, maar ook trapbeats maakt onder zijn alter ego Flonti Stacks. De eigenzinnige performer heeft bewezen een ware hitmachine te zijn. De multi platina hits Energie, Drank & Drugs, Blijf Bij Mij en Plek Als Dit stonden wekenlang hoog in de charts. Zijn tweede album Rémi (2017) is beloond met een Edison voor ‘Beste Album’ en ‘Beste Hiphop’. In het juryrapport van deze meest prestigieuze muziekprijs werd Rémi ”een modern meesterwerk” genoemd. In 2018 brak Flex het record van meest gestreamde track binnen één dag in Nederland (650.000+ keer) met het nummer Fan.

Caribische roots

Samen met de band Deuxperience tourt Ronnie sinds vorig jaar door Nederland. Over zijn optredens op grote festivals als Pinkpop en Lowlands werden lovende recensies gegeven. “Het is overduidelijk dat Flex oprecht blij is met zijn succes en dat zorgt voor een uitermate aanstekelijke show.” (OOR). Zijn Rémi-tour resulteerde in zeven uitverkochte shows, met als grand finale twee keer een bomvol Paradiso. Met zijn eigen instrument ‘autotune’ en ondersteund door een fenomenale 9-koppige band komen zijn Caribische roots meer naar de voorgrond, en is stilstaan voor het publiek geen optie. Of zoals hij zelf zegt in het NRC: ‘’Uiteindelijk wil ik gewoon een salsa-zanger zijn. Ik wil dat iedereen al gaat dansen zodra ik het podium op kom’’.

Succesformule

Ronnie Flex blijkt een uiterst succesvolle formule te gebruiken voor zijn shows. Waar hij veelal begint met lekker dansbare tracks, wordt het feestje met de minuut explosiever. Op Paaspop eindigde zijn set dit jaar bezeten en snoeihard met een kolkende moshpit. Hij riep nog: “Evacueer de kinderen! Die cirkel moet groter!” (NRC).

Vrijdag 1 maart brengt Ronnie Flex samen met Deuxperience Caribbean vibes naar De Oosterpoort.

Zie ook de website van Ronnie Flex.

Let op: vrije sta- en (een beperkt aantal) zitplaatsen.

 

Wat vindt de pers van deze voorstelling?

Concertrecensie Paaspop (met Ronnie Flex) door NRC

”De nieuwe nummers vielen weliswaar wat uit de toon, maar dat is bewust: Rémi, Flonti, Nori, per festival kan hij een ander gezicht opzetten, en het is allemaal heel erg Ronnie Flex. Elke keer dat hij iets nieuws uitbrengt, blijkt hij veelzijdiger dan we dachten. Als iemand het nu officieel geopende festivalseizoen gaat bepalen, is hij het.” Lees hier de volledige recensie.

Albumrecensie 'Nori' door 3FM

”Een album voor de liefhebbers. Net wat harder dan je van hem gewend bent met heel veel trap vibes.”