Roxeanne Hazes

2 recensies
Datum
za 7 december 2019
Tijdstip
20:00
Locatie
De Oosterpoort, Kleine zaal

Prijstabel voor Roxeanne Hazes

Ongeplaceerd

Normaal € 19,00
Normaal
Ongeplaceerd € 19,00

Prijs inclusief € 2,50 servicekosten
Exclusief transactiekosten: € 1 (e-tickets) of € 3 (tickets per post)

Pop van eigen bodem
Elk seizoen de grootste namen uit de Nederlandse pop!
Bekijk hier het gehele aanbod Pop van eigen bodem.

De voetsporen van haar vader zijn groot en lange tijd bleef Roxeanne Hazes comfortabel op zijn pad. Maar drie jaar geleden begon de zangeres met het schrijven van haar eigen muziek. Ze wilde wat anders, iets voor zichzelf, met als resultaat het met een Edison bekroonde debuutalbum In Mijn Bloed. Vorig jaar mochten wij Roxeanne welkom heten tijdens Noorderslag. Nu komt ze terug voor een concert in de Kleine Zaal!

Nederlandstalige electropopliedjes

‘’In Mijn Bloed is een album dat zich laat beluisteren als een geslaagde start van het tweede deel van Roxeanne Hazes’ muzikale carrière’’, aldus Trouw. Een plaat vol Nederlandstalige electropopliedjes met af en toe een tropical house-saus. Sinds de release is het hard gegaan voor de zangeres. Zo ontving ze een MTV Best Dutch Act nominatie, werden zij en haar band verkozen tot huisband van De Wereld Draait Door en speelde Roxeanne met haar band door het hele land. Haar tours brachten haar onder meer uitverkochte shows in Amsterdam, Utrecht, Haarlem, Zwolle, Rotterdam en Den Haag.

Nieuw materiaal

Dit voorjaar komt Roxeanne met nieuwe muziek. ”Tijdens mijn vorige album zat ik in een andere fase. Ik had liefdesverdriet, was boos op de wereld. Ik merk nu dat ik wil zingen over de positieve kant van de liefde. Maar ik blijf de grens opzoeken. Geen handrem, vol voor de liefde”, vertelt Roxeanne in een interview met AD. Wij kunnen niet wachten! Zaterdag 7 december staat Roxeanne bij ons in De Oosterpoort.

Website Roxeanne Hazes

Let op: vrije sta- en (een beperkt aantal) zitplaatsen beschikbaar

Wat vindt de pers van deze voorstelling?

Albumrecensie: In Mijn Bloed door nieuweplaat.nl

”Roxeanne zet een fantastisch debuut neer. Ze heeft goed gekeken naar wat er hip is en heeft daar haar eigen sound van gemaakt. Een sound die uitstekend bij Roxeanne haar stem past.” Lees hier de volledige recensie.

Showrecensie: Roxeanne Hazes op Noorderslag door 3VOOR12

”Roxeanne Hazes heeft echt iets intrigerends, eigen en geloofwaardig. Helemaal van zichzelf. Dat heeft ze alvast bewezen.” Lees hier de volledige recensie.